dimarts, 26 de juliol del 2016

El Santfe 2016-2017 s'estrena a Les Grases contra el Prat i amb entrada gratuïta (dimecres, 20 hores)

El nou Santfeliuenc s'estrena a Les Grases en el segon test de pretemporada. I ho farà amb un rival de luxe, l'AE Prat. Un equip que amb el seu ascens a Segona B va salvar al Santfeliuenc. Un partit molt especial que mereix una gran resposta de l'afició i que serbirà a la vegada per felicitar un club més que estimat a Sant Feliu.

El renovat Santfeliuenc podrà exhibir el seu poder a Les Grases i davant la mirada de l'afició. Una afició que s'haurà de començar a familiaritzar amb les nombroses cares noves de l'equip. I és que ja són 12 els nous futbolistes que han arribat al vestidor blanc-i-blau. El primer amistós contra el Barça B ja va servir per copsar les enormes diferències del Santfe 2016-2017 respecte a l'equip de les últimes temporades. El primer comentari general: aquest equip ha guanyat altura.
Ara caldrà anar picant molta pedra per mirar d'acoblar tothom per tal de respondre a les expectatives generades.

L'AE Prat jugarà el seu segon amistós
Per al flamant equip de Segona B serà el seu segon amistós com a equip de Segona B. El primer test va ser contra l'Espanyol el passat dissabte amb victòria dels de Quique Sánchez Flores per 4 a 0. Un equip que tornarà a dirigir Pedro Dólera i que ha renovat nou futbolistes de l'equip ascensor: Toni Texeira, Aitor Lario, Oriol Ricarte, Fede Bessone, Gerard Rovira, Putxi, Nacho del Moral, Javi Lara i Ignacio. I ha confirmat les incorporacions de Dot, Alberto Padilla i Poves (Europa), Óscar Muñoz (Badalona), Juanjo Prior (Hospitalet), Sergio Fernández (Sabadell B), Fran Piera (Cornellà), Martí Just (Igualada), Adri Montoro (Somozas) i Ernest Forgas (Sabadell), Reforços de patent amb l'objectiu de consolidar l'equip pota blava al bronze del futbol espanyol.



Dies d'il·lusions i esperances a Sant Feliu i al Prat/Foto aeprat.com