dissabte, 24 de setembre del 2016

A repetir història a La Verneda

CE JÚPITER ... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: GONZALO ROMERO FREIXAS (DELEGACIÓ TARRAGONA)
MUNICIPAL LA VERNEDA
JORNADA: 6
HORA: 12
DIUMENGE 25 SETEMBRE
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, BTV notícies (online), Ràdio Marca Barcelona), @SantfeliuencFC, @CE_Jupiter
TEMPS PREVIST: matí amb sol, núvols i possibilitat de pluja; temperatura de 21 graus

Retorn a Le Verneda. El Santfeliuenc viatja a la capital per enfrontar-se un Júpiter que ha tingut un inici de lliga notable i que ha exhibit poder al seu estadi amb dues victòries convincents. El partit es podrà seguir en directe a través de Ràdio Sant Feliu i també al portal informatiu d'Internet de Barcelona Televisió Notícies. Andrés González i els seus futbolistes volen repetir la victòria de la passada temporada.

A seguir sumant. Andrés González és conscient que partits com el d'aquest diumenge valen més que tres punts ja que grisgranes i santfeliuencs són equips de potencial similar. La bona marxa dels blanc-i-blaus arran de la victòria in extremis contra l'Olot s'ha de veure confirmada ara que arriba un calendari sobre el paper més suau. Per a La Verneda, l'entrenador santfeliuenc no podrà disposar dels lesionats Dani Maldonado, Carlos Olmo i Eric Zárate. 

La directiva santfeliuenca ha fet una crida perquè siguin molts els seguidors que acompanyin l'equip en aquest desplaçament tan accessible. I si no és així, el podreu seguir a través de Ràdio Sant Feliu o el canal d'Internet de Barcelona Televisió.

El Júpiter es reinventa
Bon inici de lliga per a l'equip de Sant Martí. Hi havia molts dubtes del rendiment d'un conjunt que havia perdut figures de la mida de Kuku (Wigry Suwalski, segona polonesa), Josu (Vilafranca), Gueri (Cerdanyola) o Javi Santolalla (Sant Andreu). Juanjo García, bon coneixedor del futbol català i que suma vuit entorxats a la banqueta jupiterista, ha sabut sacsejar la plantilla amb fitxatges notables com ara Eric Blasco (Cerdanyola), Rafa Murillo (Prat), Jacobo Munárriz (Levante, juvenil), David Bauli (Granollers), Ángel de la Torre (Terrassa) o Dani Lee (Mirandés B). Tot plegat i amb les cares conegudes que van renovar, a La Verneda esperen passar un any tranquil.

El rival en dades:
Club Esportiu Júpiter
Any de fundació: 1909
President: Joan Rión
Indumentària: samarreta gris-i-grana i pantaló gris
Municipal La Verneda
Aforament: 2.500 espectadors
Temporades a Tercera: 48
Web: cejupiter.cat
Twitter: @CE_Jupiter


Plantilla:
Porters: Víctor Colchero i Andrés Díez (Hospitalet).
Defenses: Rafa Murillo (Prat), Dani Prieto (Masnou), Sergi Pérez, Adri Escribano, Marc González, Julen Axpe (Aurrerá Vitoria), Roger Aleu (Espanyol, juvenil) i Pep Mateu (Josep Maria Gené).
Migcampistes: Marcos López (Inter Leipzig), Vives, Dani Lee (Mirandés B), Prat, Jacobo Munárriz (Levante, juvenil) i Ruchi (juvenil).
Davanters: Mechi, David Bauli (Granollers), Pau Darbra, Eric Blasco (Cerdanyola) i Ángel de la Torre (Terrassa).

Què va passar a l'últim Júpiter - Santfe?
Tercera Divisió, jornada 7 (8 novembre)
Júpiter 0 Santfeliuenc 2 (David Toro, 40' i Quiles, 67') 




CE Júpiter//Foto: Àngel Garreta, Torneig dels Històrics