dimecres, 12 d’octubre del 2016

Ens enlairem!

UE VILASSAR MAR 0 - SANTFELIUENC FC 3 (MALDONADO, 3'; ERIC ZÁRATE, 5' I PATXI, 87')
ÀRBITRE: CARLOS RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
MUNICIPAL XEVI RAMON
ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS
MATÍ AMB CEL ENTELAT I TEMPERATURA DE 20 GRAUS

El Santfeliuenc s'enlaira. El retorn al Xevi Ramon va ser propici i els blanc-i-blaus amb una arrencada espectacular -dos gols en cinc minuts- en van tenir prou per superar un desdibuixat Vilassar de Mar. A les acaballes, Patxi va rematar la feina amb una gran gol. I punt final a la sequera golejadora: en noranta minuts els gols de Maldonado, Eric Zárate i Patxi van signar el 60% dels que fins ara n'havia fet el Santfe en vuit partits. I el proper diumenge (18 hores) contra el Figueres i a Les Grases es pot rubricar una gran setmana. Aquest equip funciona i comença a plasmar amb fets el que era molt més que una intuïció.

Els millors cinc minuts. El Santfeliuenc va fer l'inici que somia tot equip. Al minut 3 una acció nascuda al mig del camp mitjançant Carles Tena la va resoldre Dani Maldonado que amb una canonada sensacional i sorprenent des de 30 metres va deixar en evidència el porter local. Un gran gol per saludar el retorn al camp on va començar tot. I dos minuts més tard, una combinació entre Alberto i David Romo va continuar amb una passada a l'espai que Eric Zárate, a la cursa, va aprofitar per desfer-se de tota la defensa maresmenca i superar Pacheco en la seva sortida amb una rematada tan subtil com genial. El Santfeliuenc ha trobat un gran futbolista. Amb el matx mig tancat els blanc-i-blaus van començar a nedar i guardar la roba sense oblidar-se, però, d'ampliar el marcador. De fet Romo i alguna incursió d'Éric Ruiz per banda dreta van causar estralls a la temorenca rereguarda blanc-i-vermella. Tot i així els locals no van renunciar a acomiadar-se tan aviat dels punts i al minut 25 una acció d'astúcia de Brian Quijada amb passada a Uri Martínez va poder costar un disgust si no hagués estat per la providencial aturada amb els peus de Toni Casamayor. L'oportunitat va esperonar els locals, que van passar a dominar el control de la pilota i sobretot del joc a la línia de mitjos. Al minut 37 l'arbitre va anul·lar un gol a Oumar per fora de joc a servei de falta lateral. El descans va venir molt bé al Santfeliuenc per aturar els bons minuts dels locals.

L'inici del segon acte no va poder ser més negatiu. Carles Tena havia d'abandonar el terreny de joc a causa de molèsties al pubis. Un contratemps que esperem no vagi a més. El Vilassar de Mar va continuar amb la inèrcia de domini amb què va acabar el primer temps. I Éric Pacheco mostrava la seva cara de lluitador total avisant de les intencions santfeliuenques de furgar a la ferida. Al minut 61 Dani Ortiz va emergir providencial per salvar sota pals una rematada de cap d'Adri. I la més clara per als locals al 65' quan Joserra es va complicar la vida en defensa i el bellugadís Brian Quijada va tornar a topar amb un gran Toni Casamayor. El Santfeliuenc necessitava respirar i atemperar el joc per no patir més del compte en un partit còmode. De mica en mica els locals van anar refredant el seu ímpetu, i la rereguarda santfeliuenca va guanyar confiança per controlar sense problemes les escomeses crepusculars dels locals. I no podem passar de banda un Dani Maldonado que va completar una actuació rodona en la creació i destrucció al mig del camp. L'última clara per als maresmencs al minut 79 en una centrada tancada de Soufiane que no va trobar la rematada a boca de gol de Roberto Camacho gràcies a una cama salvadora d'Alberto. D'aquí al final el Santfeliuenc va dirigir el duel allà on més li convenia. I el retorn al Xevi Ramon encara ens reservava una sorpresa en forma de gol. L'estajanovista Patxi va enganxar un servei de falta executat per Jaime Fuentes i aturant la pilota amb el pit va tenir temps i habilitat de girar el cos i clavar la pilota a la xarxa de Pacheco. Un gol molt celebrat i que premia la tasca d'un futbolista honest que s'està reivindicant amb una tenacitat commovedora. Una magnífica forma de tancar una gran i rotunda victòria que serveix per anar consolidant les peces d'un projecte que, si res no es torç, ens pot regalar una temporada de molta tranquil·litat després de dos anys gronxant-nos en l'abisme.


Vilassar de Mar: Pacheco, Lucas, Oumar, Peque, Jaime Hernández, Tejero (Baba, 18'), Éric López, Adri, Matamala, Brian Quijada (Soufiane, 70') i Uri Martínez (Roberto Camacho, 46').
Santfeliuenc: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena (Ferri, 49'), Maldonado, Jaime Fuentes, Eric Zárate (Patxi, 77'), Romo i Éric Pacheco (Jaume Duran, 70').

Gols:
0 - 1, Maldonado, 3'
0 - 2, Eric Zárate, 5'
0 - 3, Patxi, 87'

Àrbitre:
Rodríguez Enrique, la seva actuació va ser regular. Va amonestar els locals Imanol (banqueta), Brian Quijada, Roberto Camacho, Jaime Hernández i Baba; i als santfeliuencs Joserra i Dani Ortiz.

Incidències:
El Vilassar de Mar va aprofitar la jornada festiva per presentar el seu futbol base. És la tercera vegada que una visita del Santfeliuenc al Xevi Ramon coincideix amb la presentació del planter vilassarenc. Notable presència de seguidors santfeliuencs que s'hi van deixar sentir de valent.

Els gols i les millors jugadors sportvideos365.com
Ja podeu gaudir dels gols i de les millors jugades a sportvideos365 i a més podeu rescatar els millors moments de la temporada. Una magnífica eina per no perdre detall de la temporada.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va aconseguir la segona victòria més àmplia a Tercera. I victòria amanida amb gols de qualitat.
- Dani Maldonado va completar una actuació impressionant.
- El Santfeliuenc té a l'abast segellar una gran setmana si és capaç de superar el proper diumenge (18 hores) al Figueres.
- El Vilassar de Mar haura de millorar molt si vol conservar la categoria. Els de Manel Moya encadenen nou jornades sense guanyar i la seva situació es vesteix amb el senyal de la preocupació.

Eric Zárate va signar el primer gol amb la samarreta del Santfeliuenc







Allà on juga el Santfe la il·lusió blanc-i-blau no hi falta

El dia festiu i la presentació del futbol base van omplir la tribuna del Xevi Ramon