divendres, 7 d’octubre del 2016

Super duel de clàssics

SANTFELIUENC FC - CE EUROPA
ÀRBITRE: ADRIÀ PICAZO HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ LLEIDA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
DISSABTE 8 D'OCTUBRE
JORNADA: 8
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CEEuropa, @Radio_SantFeliu
TEMPS PREVIST: CEL COBERT; TEMPERATURA DE 20 GRAUS



Un dels grans duels de cada temporada a Les Grases ja és aquí i en plenes Festes de Tardor. Per quarta vegada l'Europa visita el feu santfeliuenc a Tercera Divisió en un dels partits que tradicionalment desperta més expectació. Un matx entre històrics que sumen 220 anys d'història. L'Europa arriba a Sant Feliu després d'un inici inesperadament fluix. El Santfeliuenc mirarà de fer un salt de qualitat i derrotar per primera vegada els graciencs a Tercera. Un de les assignatures pendents... fins ara.

El Santfeliuenc rebrà un dels grans de Tercera amb ganes de revertir la tradició i aconseguir la primera victòria a Tercera. Fins ara els sis duels entre blanc-i-blaus i escapulats a categoria nacional s'han saldat amb quatre empats i dues victòries europeistes. Qui més qui menys somia que el mal moment que semblen passar els graciencs faciliti les coses i els d'Andrés González puguin compartir amb l'afició una victòria de prestigi. I és que els blanc-i-blaus amb independència del nom del rival necessiten els tres punts per oblidar la mala imatge de Castelldefels i situar el renovat projecte a la part tèbia de la classificació, Per al super duel, el tècnic santfeliuenc no podrà disposar del concurs de Carlos Olmo.


Acord entre les dues directives
Com ja és norma entre els dos clubs, els socis de l'Europa podran accedir a Les Grases per 5€ tot presentant a les taquilles el carnet de soci.

Carnets a disposició dels socis
Els socis del Santfeliuenc podran recollir el carnet a les taquilles. Recordem als seguidors santfeliuencs que serà imprescindible adquirir el carnet o comprar l'entrada per presenciar el partit.

L'Europa buscarà la reacció
Molt mal inici a Gràcia. L'equip europeista, etern aspitant a l'ascens i amb quatre promocions consecutives frustrades, buscarà a Les Grases una reacció que calmi les aigües. És cer que Albert Poch va perdre jugadors importants aquest estiu -Dot, David López, Nils Puchades, Ramon Rovira, Álex Poves- però també ho és ha anat incorporat peces importants com ara Xavi Cil (Sabadell B), Joel Marín (Cornellà), Rojas i Éric Reverter (Olot), Gonzalo Suárez (Mèrida), Óscar Sielva (Marbella) o Dani Márquez (Alcorcón B), a més de les renovacions d'Álex Cano, Alberto González, Fran Bea o Abel Rita. La manca de gol -només n'ha fet quatre- i alguns desencerts defensius han contribuït a que els europeistes arribin a la vuitena jornada amb uns esquifits quatre punts.

El rival en dades
Club Esportiu Europa
Any de fundació: 1907
President: Guillaume de Bode
Indumentària: samarreta blanca amb escapulari blau i pantaló blau
Estadi: Nou Sardenya
Aforament: 4.500 espectadors
Temporades a Tercera: 53
Web: ceeuropa.cat
Twitter: CEEuropa.cat


Plantilla
Porters: Fer (Sabadell B) i Boison (Olímpic de Xàtiva).
Defenses: Rubi, Joel Marín (Cornellà), Javi Iglesias, Álex Cano, Denis Coch (Pobla Mafumet), Rojas (Olot), i Alberto González.
Migcampistes: Uri González, Fran Bea, Joel Coch (Ascó), Sergi Campoy (Binissalem), Òscar Sielva (Marbella) i Dani Márquez (Alcorcón B).
Davanters: Abel Rita, Éric Reverter (Olot), Xavi Civil (Sabadell B), Jordi Cano (Vista Alegre), Gonzalo Suárez (Mèrida) i Javi Navarro (Málaga, juvenil).

Què va passar a l'últim Santfe-Europa?
Tercera Divisió, jornada 37 (8 de maig)
Santfeliuenc 0 - Europa 0


Foto CE Europa: Àngel Garreta, ceeuropa.cat