dissabte, 17 de desembre del 2016

La Jonquera - Santfe, i 350 vegades Andrés González

UE LA JONQUERA - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: EDWAR MIGUEL GONZALES MORENO (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES FORQUES
JORNADA: 19
DISSABTE 17 DE DESEMBRE
HORA: 16.30
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, @SantfeliuencFC, @UELaJonquera, @Radio_SantFeliu
TEMPS PREVIST: TARDA AMB CEL COBERT, TEMPERATURA DE 10 GRAUS

Punt final a un altre any apassionant. El Santfeliuenc acomiadarà el 2016 a la fronterera La Jonquera i contra un rival que enguany debuta a Tercera. Un duel que tindrà un protagonista, Andrés González. L'entrenador que ha canviat la història contemporània del futbol a Sant Feliu arriba al partit 350. Una fita gairebé inèdita al futbol actual i que serveix per eixamplar una mica més la llegenda d'una entrenador que ha posat al Santfeliuenc FC en el mapa del futbol català. Ràdio Sant Feliu tornarà a no fallar i explicarà el segon a segon del desplaçament més llarg de la temporada.

Adéu al 2016. El Santfeliuenc viatja a un camp on mai havia jugat i en un duel en què els tres punts poden dibuixar un o altre camí, i més tenint en compte el tourmalet que ens tocarà viure o patir a inicis del 2017. Andrés González vol celebrar una efemèride tan especial afegint tres punts al caseller. Els lesionats Charly Ruiz, Albert Cuadras i Maldonado seran baixa a Les Forques.

Ràdio Sant Feliu (105.3 FM), en directe
L'emissora municipal acomiada les retransmissions del 2016 en un duel inèdit. Joaquín Rivas i el seu equip de col·laboradors seran a Les Forques per narrar el segon a segon d'un matx més que important. I és que acabar la primera amb volta amb 24 punts seria un esperó per al projecte.

UE La Jonquera, estrena a la frontera
El 2016 serà recordat en aquesta població alt empordanesa, cèlebre per la seva localització geogràfica fronterera entre els estats espanyols i francès. Axel Vizuete va aconseguir el primer ascens a categoria nacional després de superar a la promoció d'ascens el Santboià. La temporada 2009-2010 els verds-i-blancs militaven a Segona Catalana. El bloc de l'ascens més incorporacions del Peralada dibuixen la columna vertebral d'un equip a qui li costa Déu i ajuda fer gol (només 8) però que tampoc no en rep (11). Números de contrastos evidents. En definitiva, un partit més que important en què els locals no podran disposar dels sancionars Botxi, Joan Pujol i Marc Vilà.

Dades del club
Unió Esportiva La Jonquera
Any de fundació: 1922
President: Jordi Ferrarons Baño
Indumentària: samarreta verd i blanca, pantaló blanc
Estadi: Municipal Les Forques
Aforament: 1.200
Socis: 300
Web: uelajonquera.net
Twitter: UELaJonquera

Plantilla:
Porters: Toni Montero i Boido
Defenses: Pau Bonmatí, Iván Ruiz, Bena, Sergi Murga (Peralada), Botxi (Peralada), Zou (Peralada) i Joan Pujol (Girona B)
Migcampistes: Tidian, Pep Vergara, Fran Pérez, Òscar Molina (Peralada), Brice (Manlleu), Marc Vilà (Farners) i Facu (Banyoles)
Davanters: Henry, Joan Pons (Peralada) i Juanpi (Cerdnayola)

Què va passar a l'últim La Jonquera - Santfe?
No hi ha cap precedent. La Jonquera i Santfeliuenc disputaran el primer matx oficial.


La UE La Jonquera, una temporada d'estrena//Foto: ceuropa.cat

El Municipal de Les Forques, un camp inèdit en la història del Santfe//Font:uelajonquera.net