divendres, 20 de gener del 2017

El viatge més bonic

UE OLOT - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: CARLOS FERRERO MANSILLA (DELEGACIÓ BARCELONA)
ESTADI MUNICIPAL OLOT
JORNADA: 22
DIUMENGE 22 DE GENER
HORA:  16.30
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Olot, @SantfeliuencFC, @UEO1921
TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE DE CEL COBERT I PLUJA; TEMPERATURA DE 5 GRAUS

El viatge més bonic. El Santfeliuenc juga a Olot un dels partits més atractius de la temporada, per la categoria del rival, líder amb 49 punts, i pel magnífic ambient que s'hi respira al seu estadi. El Municipal olotí és un dels estadis amb més assistència de tota la Tercera Divisió; cada 15 dies s'hi apleguen entre 1.000 i 1.500 fidels seguidors que esperen el millor regal dels de Ramon Maria Calderé: el retorn a Segona B.

Amb els deures fets, però amb la moral llista per assaltar el cels. El Santfeliuenc es desplaça a la capital garrotxina després de superar amb suficiència el Vilafranca. L'exhibició de força mostrada contra un dels clars favorits ha fet que els d'Andrés González s'hagin tret la màscara de la por i busquin en un territori tan complicat com el del líder donar la gran sorpresa de la lliga. Tot i així, ningú ha de perdre el cap i tothom sap que la permanència passarà per fer-se molt fort a Les Grases, per on han de passar Manlleu, Vilassar Mar, Júpiter, Castelldefels, La Jonquera, etc... En definitiva, la continuïtat per cinquena vegada a categoria nacional passa indiscutiblement per no fallar a casa sense renunciar a sumar punts a domicili. Andrés González perd per a la cita olotina Dani Ortiz. Maldonado, Charly Ruiz i Joserra enfilen el tram final del seu retorn. 

En directe Ràdio Sant Feliu
Ràdio Sant Feliu retransmetrà el directe des de les 16 hores (105.3FM i online) el gran duel entre el líder i el Santfe. Un gran partit que no us heu de perdre.

L'Olot busca el campionat
Frec a frec a les comarques gironines. L'Olot i el Peralada malden per l'hegemonia catalana de Tercera Divisió i garantir-se així la millor situació de cara a la promoció. Els de Ramon Maria Calderé han marcat des de l'arrencada un ritme enèrgic, que els ha fet sumar 49 punts en 21 jornades, uns números esplèndids per a un conjunt amb l'objectiu irrenunciable de pujar a Segona B: plantilla, pressupost i afició ho exigeixen. Calderé no podrà disposar del concurs del davanter veneçolà Sergio Álvarez.

Què va passar a l'últim Olot - Santfeliuenc?
Primera Catalana, temporada 2010-2011, jornada 33 (1-05-2011)
Olot 2 (Sergi, 37 i Robert, 44') - Santfeliuenc 0


UE Olot 2016-2017, un líder sòlid.