dissabte, 25 de febrer del 2017

Diumenge de clàssic

CE EUROPA - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: ORIOL JARIT MESA (DELEGACIÓ GIRONA)
ESTADI: NOU SARDENYA
JORNADA: 27
DIUMENGE 26 FEBRER
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC i @CEEuropa
TEMPS PREVIST: MATÍ AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 15 GRAUS


Retorn a la Vila de Gràcia per viure el quart clàssic de Tercera entre l'Europa i el Santfeliuenc. Els tres precedents saldats amb empat: 1-1 (2013-2014); 2-2 (2014-2015); 1-1 (2015-2016). Un duel molt especial entre dos clubs que sumen 220 anys d'història. Com ja és habitual les directives escapulada i blanc-i-blava van establir un acord perquè els socis santfeliuencs paguin 5 euros exhibint el carnet a la taquilla. L'Europa arriba al tram final de la lliga molt per sota del que s'esperava i amb importants canvis interns. i el Santfeliuenc no es pot refiar.

El Santfeliuenc comença el darrer terç de la lliga amb un dels enfrontaments més bonics de la temporada. I és que la visita al Nou Sardenya sempre és un dels moments estel·lars malgrat que enguany els europeistes som molt lluny de la zona de promoció. Andrés González vol que els seus futbolistes no perdin la tensió i quan abans sumin els punts necessaris molt més bé per evitar maldecaps abastament coneguts. Per al clàssic de diumenge l'entrenador blanc-i-blau no podrà disposar del concurs de Cuadras.

Preus populars per als socis del Santfeliuenc
L'acord establert entre les dues directives permetrà que els socis santfeliuencs puguin accedir al recinte gracienc per 5 euros. Una magnífica oportunitat de no perdre's un dels partit més atractius de la temporada i en un dels escenaris amb història del futbol català. I si no podeu viatjar-hi, recordeu que Ràdio Sant Feliu us portarà tota la informació en una nova gran jornada de futbol.

L'Europa busca salvar els mobles
Temporada per a oblidar. L'equip que va començar dirigint Albert Poch no va respondre a les expectatives i la directiva que llavors presidia Guillaume de Bode va mirar de redreçar un rumb a la deriva amb la incorporació de Joan Esteva. El nou entrenador. amb un col·lectiu de jugadors amb nom a la categoria, ha millorat una mica la seva situació (14è /30 punts) si bé enguany l'únic objectiu ara per ara és acabar la competició sense patir un cop esvaïda l'aspiració de jugar la promoció per cinquè any consecutiu. Està clar que a la flamant directiva que presideix Víctor Martínez des del 27 de gener se li li gira feina per tornar a portar l'equip als llocs d'honor.

Què va passar a l'últim Europa - Santfeliuenc?
Tercera Divisió, jornada 18 (19-12-2015)
Europa 1 (Carles Montoro, 14') - Santfeliuenc 1 (Guille Sarmiento, 91')


Santfeliuenc i Europa en el partit jugat a Les Grases