diumenge, 9 d’abril del 2017

A per una sorpresa necessària

TERRASSA FC - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: RUBÉN MANCERA ANTÓN (DELEGACIÓ MARESME)
ESTADI OLÍMPIC DE TERRASSA
JORNADA: 33
DIUMENGE 9 ABRIL
HORA: 17
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Ràdio Municipal Terrassa, @SantfeliuencFC, @TerrassaFC
TEMPS PREVIST: TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Partit dificilíssim amb molts interessos contraposats damunt el camp i en una setmana d'envergadura amb doble enfrontament contra rivals implicats en la lluita per la quarta posició: Terrassa i el proper dijous a Les Grases contra el Sant Andreu (20 hores). No s'hi val a badar i davant la previsió cada dia més evident que hi hagi tres equips catalans de Segona B en posició de descens caldrà filar molt prim per esvair la por... dels últimes sis llocs. Molta teca en disputa.

Partit de morro dur. El Santfeliuenc haurà de fer front a un dels desplaçament més complicats de la lliga i contra un rival que arrencava la competició com a gran favortit a l'ascens i que ara lluita per no quedar-se sense promoció. Andrés González ha treballat al llarg de la setmana per corregir les errades comeses contra la Muntanyesa i amb la convicció que si l'equip fa un bon treball es pot sumar a l'imponent Olímpic. Els blanc-i-blaus no podran disposar del concurs de Ion Vázquez, Pep Vidal i Cuadras. 

Ràdio Sant Feliu en directe
En dies de vacances o que preludien les vacances i si no podeu viatjar a Terrassa l'emissora municipal us ho posa ben fàcil, ja que podreu seguir el segon a segon a través de la retransmissió de Joaquín Rivas i el seu equip de col·laboradors.

El Terrassa arriba a temps per mirar a Segona B
Campanya molt irregular per a un clàssic que vol ser de Segona B però que li està costant Deú i ajuda sortir-ne. Primer va ser Toni Rodríguez i ara és Agustín Vacas els que estan mirant de posar els fonaments d'un projecte construït damunt la base de jugadors de gran nivell: Cristian García, Joan Grasa, Amantini, Nils, David López, Álex Fernández, Raúl Torres, Fran Ochoa, Velillas, Manu Raíllo... en definitiva, un equip amb múscul i facultats per lluitar per tot però que ara lluitarà "només" per ser quart en un frec a frec a mort amb el Sant Andreu. La directiva egarenca vol esperonar l'afició  i ha fet un abonament de 10€ per als tres últims partits a l'Olímpic. Els blanc-i-blaus voldran tallar la mala de l'Olímpic i estrenar-se.

Què va passar a l'últim Terrassa-Santfeliuenc?
Tercera Divisió, jornada 16 (29-11-2015)
Terrassa 3 (Isaac Maldonado, 16'; Isaac Maldonado, 72' i Chele, 90') - Santfeliuenc 0