divendres, 26 de maig del 2017

Renovacions i adéus

La màquina del Santfeliuenc torna a activar-se. Han passat uns dies des que la lliga va abaixar el teló i, de mica en mica, comencem a conèixer la cara del Santfe 2017-2018 per a una Tercera que encara està molt pendent d'unes promocions que s'han iniciat sota el signe dels bons resultats per als representants de la Federació Catalana de Futbol.

Andrés González continuarà acompanyat pels homes de confiança
A la ja coneguda renovació d'Andrés González s'hi ha afegit la continuïtat del segon entrenador, Mohamed El Yaagoubi; del tercer entrenador i preparador de porters, José Miguel Bermúdez; i del delegat, Toni Alcáraz.

Una foto per segellar un any més de blanc-i-blaus.

Éric Ruiz provarà sort a Còrdova en el filial de Segona B
Un dels futbolistes que més ha despuntat en el Santfe 2016-2017, Éric Ruiz. El jove i magnífic lateral dret pratenc ha decidit començar una nova etapa al món del futbol i ha acceptat l'oferta del Còrdova CF per al seu equip de Segona B. Éric ha jugat de blanc-i-blau 35 partits destacant-ne pel seu esperit de lluita, sacrifici, perseverança i compromís. Un habitual a la banda dreta que trobarem a faltar i que s'ha acomiadat al seu compte de twitter amb aquestes paraules tan boniques: "Mi corazón lleva muy dentro a Sentiment Immortal y Frente Blanquiazul; habéis hecho sentirme como en ningún sitio y sobre todo prohibido rendirse. Gracias y mil gracis por haberme dado tanto, ¡Os estaré toda la vida agradecido! Para siempre.



Manel Delgado posa un punt i a part
El tècnic col·laborador no continuarà a Sant Feliu la propera temporada. Delgado s'ha mostrat molt agraït al club i a Andrés González.



Punt final a l'activitat per al Santfeliuenc. Al voltant de la tercera setmana de juliol començarà a rodar el Santfe V de Tercera.