dissabte, 29 de juliol del 2017

Revàlida copera. Castelldefels-Santfeliuenc (diumenge, Els Canyars 19.30 hores)

El primer partit oficial. El Santfeliuenc 2017-2018 (versió V) s'estrena en competició oficial amb la disputa de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya, una competició que fins ara ha estat poc propícia ja que els tres precedents -Hospitalet, Cornellà i Terrassa- es van saldar amb derrota. Els Canyars de Castelldefels tornarà a reviure un clàssic baix llobregatí. Els castelldefellencs presentaran un equip molt renovat amb dos ex santfeliuencs de pes, Dani Ortiz i Éric Pacheco.

L'estrena a Castelldefels
El Santfeliuenc viurà a partir de les 19.30 els primers minuts oficial d'una temporada d'envergadura. Andrés González disposarà de 20 jugadors per al primer compromís i contra un rival amb objectius similars: la consolidació tranquil·la Tercera.

Kiki López cau de la llista
Qui no tornarem a veure de blanc-i-blau és al lateral dretà Kiki López. L'ex futbolista del Rubí ha decidit fer marxa enrere i no formarà part de la plantilla 2017-2018. Andrés González i seu quadre tècnic ja busquen alternatives.

El Castelldefels es renova
Només sis jugadors repeteixen del curs passat groc. Miki Carrillo ha decidit tancar el cicle de l'equip que va assolir l'ascens la temporada 2015-2016 i construir un bloc renovat però molt experimentat. Destaca l'arribada de dos símbols contemporanis del Santfeliuenc: Dani Ortiz i Éric Pacheco; a més de veterans de llarg recorregut com Santi Triguero i Joan Castillo (Vilafranca), Sergio Duran (Torrevieja) i Óscar Uroz (Júpiter) entre d'altres. L'objectiu dels mariners serà una permanència més tranquil·la.

Entrada gratuïta
De comú acord entre les dues directives, l'entrada al Municipal dels Canyars serà de lliure accés. I esperem que siguin molts els aficionats santfeliuencs que no es vulguin perdre l'estrena del Santfe 2017-2018.

Dani Ortiz i Éric Pacheco, dos símbols del millor Santfeliuenc de tots els temps ara defensaran la samarreta groga del Castelldefels.

Fotos: uecastelldefels.com