dimarts, 12 de setembre del 2017

A Vilafranca amb tota la l·lusió

FC VILAFRANCA - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ BARCELONA)
ESTADI MUNICIPAL DE VILAFRANCA
JORNADA:5
DIMECRES 13 SETEMBRE
HORA: 20
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Ràdio Sant Feliu (105.3 FC i online), Ràdio Vilafranca, @FCVilafranca
TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL SERÉ, TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Per que no hem de somiar? El Santfeliuenc visita el territori d'un dels candidats al play-off i ho fa en un dels millors moments dels cinc anys a Tercera. Treure un bon resultat serà un nou repte per a un equip que sorprèn amb justícia i que no ha de tenir por a res.

Amb molta il·lusió i fam. Així viatja el Santfeliuenc a la capital del Penedès per disputar un partit entre setmana. Les quatre jornades inicials han servit per omplir d'il·lusió Sant Feliu però tocant de peus a terra i admetent la dificultat d'una Tercera poderosa. Andrés González vol que els seus futbolistes no baixin la tensió i lluitin per una victòria que faria assaltar la banca.

La bona marxa del Santfeliuenc no passa desapercebut
L'inici sorprenent del Santfeliuenc ha estat recollit a la premsa esportiva. El diari Sport a través de Manolo G. ressalta el bon moment d'un equip que està donant la sorpresa i s'ha colat per mèrits propis a l'elit del reservat futbol de Tercera. Per la seva part, Mundo Deportivo que el Santfe aguanta a dalt i que s'ha ficat entre els dos grans favortits, Espanyol B i L'Hospitalet. I al Catalunya Futbol de Ràdio Marca ha comparegut Andrés Gonzalez per explicar el bon moment del millor Santfe.




Ràdio Sant Feliu en directe
Ràdio Sant  Feliu torna en directe amb el Santfe. Des de les 19.45 transmissió en directe per no perdre ni un detall d'un partidàs entre la revelació i un dels candidats a lluitar per l'ascens a Segona B.

El Vilafranca a per la tercera promoció
L'equip de la capital del Penedès ha confegit una plantilla per buscar les posicions cimeres. Després de dues promocions Iván Moreno ha tornat a formar un bloc potent que ha mantingut bona part de l'onze titular del passat exercici i que s'ha reforçat amb nouvinguts de luxe: Kike Tortosa (Leioa), Anel Rita (Europa) i Eric Alcaraz, Peque i Àlex Pla (Gavà). Amb tot, un inici dubitatiu -dos empats  una derrota-, però la victòria solvent a Sant Boi (1-3) ha tornat la confiança.

El Vilafranca en dades:
Futbol Club Vilafranca
Any de fundació: 1904
President: Joan Soler
Estadi Municipal de Vilafranca
Aforament: 3.500 espectadors
Temporades a Tercera: 27
fcvilafranca.com
@FCVilafranca

Plantilla:
Porters: Éric Alcaraz (Gavà) i Gonzo (Almudévar).
Defenses: Fontanils, Éric Via, Guti, Munta, Sergi Pérez (Júpiter), Peque (Gavà) i David Gómez (Vilanova).
Migcampistes: Dani Medina. Gerard Boira, Josep Díez, Óscar Hernando, Joan Vives (Júpiter), David Acedo (Damm) i Kike Tortosa (Leioa).
Davanters: Aday Benítez, Víctor Oribe, Abel Rita (Europa), Ton Ripoll (Celta, juvenil) i Ramon Sardá (Vilaseca).

Què va passar a l'últim Vilafranca-Santfe?

Tercera Divisió, temporada 2016-2017
Jornada 2 (28-08-16)
Vilafranca 1 (Aday, 72') - Santfeliuenc 0




Foto//Torneig d'Històrics