dissabte, 20 de gener del 2018

Partit per retrobar-nos amb el millor Santfe

SANTFELIUENC FC - UATL HORTA
ÀRBITRE: BRIAN DÍAZ DÍAZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 22
DISSABTE 20 DE GENER
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @UAHorta, sportvideos365.com
TEMPS PREVIST: tarda amb cel cobert, temperatura de 13 graus

Ovació i reconeixement és el que mereix el Santfeliuenc en el seu retorn a Les Grases després de l'exhibició del Narcís Sala. Una victòria de la qual s'han fet ressò diversos mitjans de comunicació. I és que el cop d'autoritat blanc-i-blau en un escenari tan singular no ha passat desapercebut. Els d'Andrés González reben un debutant que s'ha convertit en revelació. L'Horta ha complert amb nota en la temporada del retorn a Tercera i si no pateix cap daltabaix renovará la seva participació

Cal aprofitar el moment. El Santfeliuenc hauria de fer bo el moment i sumar tres punts més que eixamplaríem de manera considerable les distàncies respecte al descens i els possibles compensats. Les victòries contra el Granollers, i sobretot la gesta del Narcís Sala, han canviat la perspectiva d'un equip que va acabar el 2017 en depressió i que ha començat l'any en eufòria. Per al partit de dissabte, Jaime Fuentes i David López no podran ser entre els convocats, atès que han complert el cicle de cinc targetes grogues.

Bon ambient a Les Grases
El canvi de rumb del Santfeliuenc convida a pensar que seran molts els aficionats que aprofitin la tarda de dissabte per fer cap a Les Grases i retrobar-se amb uns futbolistes que tornen a fer del Santfe un referent a la Tercera. Un matx atractiu que arriba per al Santfeliuenc en un moment dolç.

UAT Horta, la força del debutant
Excel·lent temporada dels blancs en la temporada del retorn. Del debut a la revelació, així es podria qualificar la participació dels de l'asturià Nacho Castro després de 17 anys d'absència a Tercera. La lluita, l'entusiasme i la qualitat s'han aliat per fer de l'Horta un equip a tenir en compte i que mai no perd la cara sigui quin sigui el rival. El gols de Sergi Arranz -màxim golejador amb 10- i el joc creatiu d'Édgar Tejada són els prinicipals avals. Édgar, però no jugarà a Les Grases per la vermella del passat dissabte contra el Santboià.