dissabte, 3 de març del 2018

Més que tres punts

SANTFELIUENC FC - CF GAVÀ
ÀRBITRE: CARLOS FERRERO MANSILLA (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 28
DISSABTE 3 DE MARÇ
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC i sportvideo365.com
TEMPS PREVIST: TARDA AMB CEL AMB SOL I NÚVOLS I TEMPERATURA DE 15 GRAUS


Revàlida a Les Grases. El Santfeliuenc està més obligat que mai a sumar tres punts amb un doble objectiu: trencar la minicrisi substanciada en dues derrotes consecutives, i fer un pas endavant gairebé definitiu amb les quatre posicions de cua. Per la seva banda, el Gavà viatja a Sant Feliu en una situació esportiva desesperada -a 8 punts de la permanència- i amb un panorama institucional convuls. L'afició santfeliuenca ha de respondre a la crida de l'equip en un derbi on guanyar és vital.

Obligats a guanyar. No hi ha excusa que valgui. El Santfeliuenc té una gran ocasió de sumar i allunyar-se quasi definitivament de les quatre últimes posicions. I és que situar-se amb 38 puntos suposaria dormir a 15 del Palamós, a l'espera de la jornada de diumenge, quan només quedarien 30 en joc. Andrés González ha preparat a consciència el que tothom al club considera un partit vital per enfilar el darrer quart de la competició amb relativa tranquil·litat, no obstant pendents d'un possible segon descens compensat de Segona B. Maldonado, David López i Charly Ruiz no podran ser a la convocatòria.

Derbi amb suport a la graderia
Els Santfe-Gavà tradicionalment han estat derbis interessants. En 31 ocasions -vegeu dades desglossades a @havokcfgava- tots dos equips han creuat els seus camins. Certament la situació del Gavà no és la millor, però l'interès per a l'afició santfeliuenca ha de ser màxim per tal d'omplir el recinte blanc-i-blau i donar suport a un equip que s'apropa al somni de la sisena a Tercera.

Gavà, crisi esportiva i social
Temporada severa a Gavà. La crisi social ha acabat afectant la situació esportiva d'un primer equip que la temporada passada va perdre la Segona B administrativament i que enguany, si no hi ha una reacció fulgurant, acabará a Primera Catalana. Més de 40 futbolistes de diverses nacionalitats, tres entrenadors i només 15 punts posen en relleu l'amarga temporada d'un conjunt que no guanya des de l'1 de novembre. Els blaugrana no podran disposar dels sancionats Adri García i Ao Kishimoto.


Imatge del Gavà a la Bòbila a la primera volta amb Nacho Ruiz lluint encara la samarreta blaugrana. Foto: Àngel Garreta