divendres, 27 de juliol del 2018

El Santfeliuenc inicia la temporada oficial contra el Cornellà i fa una crida per omplir Les Grases

SANTFELIUENC FC - UE CORNELLÀ
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
PRIMERA ELIMINATÒRIA DE LA COPA CATALUNYA
DISSABTE 28 DE JULIOL
20 HORES
ENTRADA GRATUÏTA
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, sportvideos365.com, @ue_cornella
TEMPS PREVIST: CEL ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 28 GRAUS


La primera prova de debò. El Santfeliuenc rep al millor equip de la comarca -acaba de jugar la promoció d'ascens a Segona B- en la ronda inaugural de la Copa Catalunya absoluta. Els cornellanencs juguen també el primer partit oficial des de la promoció d'ascens a la Lliga 1,2,3 que els va enfrontar l'Sporting de Gijón B. Per a l'afició santfeliuenca un doble motiu per acudir a Les Grases: veure les cares noves i les cares ja conegudes, i viure el gran derbi comarcal amb la il·lusió de passar per primera vegada a la segona ronda de la copa Catalunya. El guanyador s'enfrontarà al vencedor de l'eliminatòria egarenca entre el San Cristóbal i el Terrassa.

Crida a l'afició i entrada gratuïta
La directiva del Santfeliuenc ha volgut obrir les portes de Les Grases a tota la ciutat i per això l'entrada serà de franc per a tothom. El president ha manifestat que ha de servir perquè la ciutat respongui des del primer moment i es posi la samarreta blanc-i-blava en una temporada plena de reptes. 

Primer amistós amb derrota
El Santfeliuenc va sumar els primers minuts de la pretemporada al camp de l'Energia i contra un equip, el Sants, que va aconseguir l'ascens administratiu a Tercera. El Santfeliuenc va imposar la seva superioritat a la primera part. El debutant Joel Paredes va avançar els santfeliuencs als minuts 26. A la represa, els verd-i-blancs va aprofitar el seu major rodatge, porta deu dies de pretemporada, per vèncer el Santfe per 3 a 1. Més enllà del resultat, purament anecdòtic, els blanc-i-blaus van complir l'objectiu proposat i les moltes cares noves es van estrenar amb una samarreta que hauran de defensar en una lliga molt exigent.