diumenge, 29 de juliol del 2018

La bona imatge no destrona el malefici

SANTFELIUENC FC 0 ... UE CORNELLÀ 1 (DAVID GOLDAR, 91')
ÀRBITRE: JOSEP OLLÉ LLADÓ (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCA: 557 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 27 GRAUS

Cinc vegades cinc. El Santfeliuenc tot i oferir una cara agradable i combativa va tornar a ensopegar amb el malefici de la Copa Catalunya a la primera ronda... per cinquena vegada. L'actual campió, la UE Cornellà, va fer el seu gol salvador al minut 91. L'estrena en competició oficial es va saldar amb bona nota malgrat les poques hores de pretemporada, i amb una nota encara més destacada gràcies a la magnífica resposta del públic, ja que més de 500 persones van secundar la crida de la directiva i es van apropar a Les Grases per tastar els primers sabors de la temporada 2018-2019. Si tothom vol un Santfe gran i Les Grases s'omple, no dubteu que el Santfe seguirà escrivint pàgines brillants.

La primera mitja hora de temporada oficial va ser la continuïtat de la migdiada. Els porters es va convertir en espectadors més o menys privilegiats d'un espectable d'estiu primerenc. El Santfe, però, va esberlar el somort en recollir Sani Bello una pilota dins l'àrea, fer un bonic retall i provar sort amb un xut que va pecar de timidesa. El Cornellà va respondre abans de l'intermedi en un llançament intencionat d'Ignasi que va obligar Toni Casamayor a fer la primera gran aturada de la temporada.
Després de la represa el joc va guanyar en vivacitat i incertesa. El Santfeliuenc va sorprendre en alguna contra la defensa verda, per bé que la millor ocasió va ser a través de Joserra a pilota aturada. El festival de canvis va permetre els visitants recuperar aire i fer-se amb al domini. Marc Vicente en un cop de cap franc va poder donar el gol abans que el central gallec David Goldar sorprengués la defensa i fes un gol en el descompte imprevist quan tothom pensava en la tanda de penals. El central golejador gallec ha jugat dos partits a Primera Divisió amb el Celta de Vigo.
Quatre baixes en el primer round: Andrés González no va poder disposar de Josele ni de David Romo, ni dels fitxatges Jonathan Collado (Santboià) i Ferran Roca (Sant Cugat).

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Michael Owono (Pol Reñé, 80'), Juanjo Prior, Joserra, Gerard Rovira, Kevin Sánchez (Adri García, 60'), Adri Recort (Iván Hernández, 80'), David López (Roger Valdés, 72'), Sani Bello (Joel Paredes, 72'), Maldonado (Nacho Ruiz, 60') i Jaume Duran.
UE Cornellà: Ramon Juan, Pere, Héctor Camps (Marc Vicente, 69') David Goldar, Borja, Sergio Gomez, Ignasi (Ricard, 46'), Pep Caballé (Machuca, 64'), Kilian (Jaume Pascual, 77'), Agus Medina i Miguel.

Gol:
0 - 1, Sergio Goldar, 91'

Àrbitre:
Ollé Lladó, va ensenyar targeta groga a Ivan Hernández.