dissabte, 18 d’agost del 2018

El nou Santfeliuenc s'estrena a Les Grases

SANTFELIUENC FC .......... REUS DEPORTIU B CAMBRILS
ÀRBITRE: ENRIC BUREU MÉNDEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 1
DIUMENGE 19 AGOST
HORA: 19
PER SEGUIR EN DIRECTE; @SantfeliuencFC, @ReusBCambrils, es.esportvideos365.com
TEMPS PREVIST: CEL ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 27 GRAUS

Ja hi som. El Santfeliuenc inicia la sisena temporada a Tercera davant el filial del Reus Deportiu que milita a la Lliga 1/2/3. Emoció, nervis, il·lusió. La primera jornada  ha de servir per saludar un projecte renovat que manté una part de la plantilla del curs passat amb deu incorporacions procedents de Tercera, Primera Catalana i Lliga Nacional Juvenil. Un projecte que comença a rodar amb l'objectiu del compromís i de fer divertir una afició amb ganes de futbol.

El nou Santfeliuenc saltarà a la gespa de Les Grases per viure un debut especial. Serà la segona ocasió que els blanc-i-blaus comencin la lliga de Tercera Divisió a casa. La primera i fins ara l'única, la 16/17 contra el Peralada. Andrés González no podrà disposar de Jónatan Collado, lesionat a la pretemporada.

El carnets, a punt des de les 17.30
El Santfeliuenc obrirà la taquilla a les 17.30 hores perquè tots els socis o nous socis puguin adquirir els seus carnets i alhora comprovar la tarifa més beneficiosa segons la situació (adult, cònjuge, jubilat, aturat, jove). La directiva ha desplegat al llarg de l'estiu una ambiciosa campanya amb el lema: "tu ests el millor fitxatge". Es pretén que en la sisena campanya a Tercera siguin molts els santfeliuencs que s'apropin a Les Grases per fer costat una plantilla que està decidida a fer les coses molt bé i regalar grans alegries a l'afició.

El Reus Deportiu B Cambrils torna a Les Grases
El filial reusenc va deixar una empremta agradable en l'estrena a Tercera. Amb la batuta d'Albert Company voldrà seguir creixent i demostrant la qualitat que se li suposa a un col·lectiu jove que viu sota l'ombra del futbol professional. Els roig-i-negres han confiat en el nucli dur del debut amb noms propis com el del davanter Ernest Forgas. Les cares noves, incorporacions amb talent que volen ensenyar la qualitat suficient per caminar vers el professionalisme.

Inici de la lliga amb pocs gols i color visitant
Sergi Pastells ha signat el primer gol de la temporada en la victòria, no tan sorprentent, del Granollers al feu de l'Ascó. Per la seva part, el Santboià ha obtingut un valuós empat a 0 al Municipal de Vilafranca. El Terrassa amb un gol a les acaballes de Daisuke ha trencat la resistència del combatiu Sants. El local que sí ha sumat ha estat l'Horta. Els del Feliu i Codina han capgirat el gol inicial del Figueres per imposar-se 3 a 1. Doblet del cedit de l'Espanyol, Carlos Gibert.


El filial reusenc vol repetir la bona imatge de la temporada passada i fins i tot superar-la
Imatge: @ReusBCambrils