dissabte, 29 de setembre del 2018

El Santfe buscarà canviar la història

CF POBLA MAFUMET ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JAUME GIBERT GONZÁLEZ (DELEGACIÓ PENEDÈS-GARRAF)
CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS
JORNADA: 8
DIUMENGE 30 SETEMBRE
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CFPoblaMafumet, Ràdio Sant Feliu, Footters.com
TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 22 GRAUS


El Santfeliuenc buscarà que la cinquena visita a la Pobla de Mafumet signifiqui la primera victòria a Tercera Divisió. Els blanc-i-blaus voldran conciliar bon futbol amb punts davant un rival que encadena dues derrotes després d'un inici excel·lent.

A reconciliar-se amb la victòria. El Santfeliuenc viatja a Tarragona amb l'únic objectiu de sumar tres punts per foragitar el regust amarg que va deixar l'empat davant un Ascó tocat. Andrés González vol reforçat l'autoestima del grup en una temporada marcada per la incorporació de nombroses cares joves. Fortalesa defensiva i efectivitat ofensiva haurien de ser l'aliança per sumar una victòria necessària. Josele, Nacho Ruiz i Joserra no estaran a la llista de convocats.

En directe per Ràdio Sant Feliu i Footters
Tant l'emissora municipal com el canal per streaming Footters (2.99€) oferiran en directe un partit ben important perquè el Santfeliuenc s'afermi a la zona temperada de la taula.

El CF Pobla de Mafumet, alternativa de bon futbol
Els tarragonins han iniciat una nova etapa amb Alberto Gallego a la banqueta, un entrenador que torna al futbol espanyol després d'una etapa al futbol nord-americà. Els vermells han format un equip que manté la base del curs anterior, alguns reforços de qualitat i futbolistes del juvenil del Nástic. L'objectiu per als del Camp de Tarragona és evident: formar bons futbolistes amb el mirall del professionalisme com a destí somiat.


El Pobla no descarta lluitar per tot
Font: web CF Pobla Mafumet