CE L'HOSPITALET 3 (JAVI LARA, 11'; CRISTIAN GÓMEZ, 18' I CHEIKH, 75') ..... SANTFELIUENC FC 1 (GABRIEL CICHERO, PRÒPIA PORTA, 52')
ÀRBITRE: JUAN ANTONIO NAVARRO GARCÍA (DELEGACIÓ TARRAGONA)
ESTADI MUNICIPAL FEIXA LLARGA
ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS

El Santfeliuenc va caure amb dignitat. Dos grans gols dels locals als primers vint minuts van danyar un Santfe que va mirar de refer-se; tanmateix, una rigorosa expulsió de Prior va impedir qualsevol gesta. Malgrat tots els entrebancs, els blanc-i-blaus van tirar d'orgull per lluitar pels punts i durant bona part del segon acte els de la franja roja van anar amb l'aigua al coll després de l'autogol de Gabriel. Una badada defensiva va regalar la sentència i va donar els punts un discret L'Hospitalet. Derrota digna sí, però derrota al capdavall abans de la visita a Castelldefels en un matx que pot dibuixar el futur del Santfe a mitjà termini.

Dos avisos de cap del davanter Cheik van escortar el primer gol riberenc. Passat el minut 10 Javi Lara va engaltar amb la cama dreta un obús imparable per a qualsevol porter. No contents amb això, els locals en una llarga triangulació van fer un preocupant 2 a 0 al minut 18. Cristian Gómez va posar el segell de genialitat en una rematada que va agafar una mica a contrapeu Toni Casamayor. Por al marcador. Por pel que podria venir. Tanmateix el Santfeliuenc va respondre a l'adversitat amb bona disposició. David Romo i Jonatan Collado van agafar responsabilitats en atac. Fins en quatre ocasions l'avantguarda santfeliuenca va trepitjar els dominis d'Aliaga. La falta de nervi ofensiu i una ocasió de llibre de David López que, lliure de marca, no va encertar amb la porteria, van barrar el pas a l'esperança de capgirar el marcador abans de l'intermedi.
La represa va quedar segellada per l'expulsió de Prior. El migcentre va aturar de manera innocent una acció a la línia de mitjos. La desmesurada reacció de Salinas va confondre l'àrbitre, que va acabar expulsant un Prior que va marxar del camp molt emprenyat. Amb tot perdut, el Santfe es va estirar i va treure els colors de l'Hospi. Al minut 53 una acció de Jonatan Collado per banda esquerra la va rematar amb punteria desviada Gabriel Cichero a la seva porteria. Alerta taronja a la Feixa Llarga. Rumors de desaprovació. Un Santfe descarat es va decidir a buscar l'empat sense complexos. Adri Recort en una bona acció individual va posar el suspens al minut 56. Tanmateix el pes de l'evidència va acabar dibuixant un desenllaç trist per ja massa conegut. En l'enèsima sortida de pilota equivocada, Adri Garcia va regalar-la als locals que va servir perquè Cheikh resolgués a plaer. El més calent a l'aigüera. Quart final funcionarial que va costar al local Javi Lara una justa expulsió per tallar en falta una acció d'Adri Recort. L'extrem blanc-i-blau va acabar amb la samarreta estripada com trencat  va acabar un Santfe digne i combatiu davant un Hospi que va desplegar un futbol tan discret com irrellevant.

CE L'Hospitalet: Aliaga, Dani Fernández, Gabriel Cichero, Eudald Vergés, Diego Martínez,Cristian Gómez (David García, 76'), Canario (Ton Ripoll, 46'), Javi Lara, Salinas, Cheikh i Miquel Ripoll (David Jiménez, 46').
Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Michel Owono (Kevin Sánchez, 56'), Jaume Duran, Adri García , Gerard Rovira, Juanjo Prior, Adri Recort (Ferran Roca, 78'), Romo i Jonatan Collado (Joel Paredes, 64') i Eric Ruiz.

Gols:
1 - 0, Javi Lara, 11'.
2 - 0, Cristian Gómez, 18'.
2 - 1, Gabriel Cichero, pròpia porta, 53'.
3 - 1, Cheikh, 75'.

Àrbitre:
Navarro García, no va mesurar la segona groga a Prior. Va caure en el parany teixit per Salinas. Va amonestar els locals Cheik, Javi Lara i David García; i als santfeliuencs Juanjo Prior, David López, Juanjo Prior, Kevin Sánchez i Luismi Marín (segon entrenador). Va expulsar per doble targeta groga al local Javi Lara (80') i el santfeliuenc Juanjo Prior (46').

Incidències:
Es va fer un minut de silenci en memòria de les víctimes dels aiguats de Sant Llorenç de Cardassar.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va saber refer-se als dos grans gols dels locals.
- De nou, una errada defensiva no forçada va condemnar tota esperança.
- L'expulsió de Juanjo Prior, desmesurada. La reacció de Salinas, excessiva.
- Victòria sense lluentor de l'Hospi. Els dos gols matiners van relaxar massa els de la franja roja que van acabar practicant un futbol previsible.