divendres, 5 d’octubre del 2018

Punts per evitar problemes

SANTFELIUENC FC ..... UE SANTS
ÀRBITRE: BERNAT MAS LÓPEZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA 9
DISSABTE 6 OCTUBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @Santfeliuencfc, @UESants, Footters.com, sportvideo365.com
TEMPS PREVIST: TEMPERATURA DE 20 GRUS I CEL SERÈ

Molt, massa, en joc a Les Grases. El Santfeliuenc està obligat a sumar tres punts contra un Sants que s'está mostrant un equip combatiu. Els seus vuit punts saben a poc si tenim present el bon futbol exhibit.

Sense temps a perdre. El Santfeliuenc és més obligat que mai a sumar tres punts si no vol maldecaps ja des de primera hora. Andrés González ha mirat d'apujar l'autoestima lesionada després de la desgràcia de Pobla Mafumet. Però ja no es pot fer res i ara cal mirar endavant per superar el Sants i fer-se fort a la zona temperada de la taula. Juanjo Prior haurà de fer un descans involuntari per la cinquena targeta groga. Josele i Joserra segueixen amb el seu procés de recuperació.

Petició de la directiva
La directiva és consicient que la situació es pot agreujar si no se sumen tres punts contra un rival teòricament de la lliga nostra. Per això la directiva que presideix Alberto Prieto vol que Les Grases s'ompli de seguidors que facin suport a un equip que ho necessita

UE Sants, bon futbol poca sort
L'històric equip del districte retorna a Tercera. No jugava en categoria nacional des de 1997. I certament els de "Tito" Lossio ho estan fent d'allò més bé si tenim en compte la poca experiència del col·lectiu a Tercera ja que els verd-i-blancs s'han nodrit de jugadors que la temporada passada militaven a Primera Catalana. La permanència sembla avui per avui l'objectiu més possibilista.


La UE Sants està sorprenent pel seu futbol desenhibit.
Font: Torneig d'Històrics