diumenge, 25 de novembre del 2018

Punt avar

FC MARTINENC 0 ..... SANTFELIUENC FC 0
ÀRBITRE: JOSEP OLLÉ LLADÓ (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
MUNICIPAL DEL GUINARDÓ
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
MATÍ AMB CEL COBERT; TEMPERATURA DE 14 GRAUS

Empat amb sabor ingrat. El Santfeliuenc no va poder superar un Martinenc molt danyat. Collado i Romo van tenir dues ocasions molt clares. El Martinenc en va fer prou mantenint la porteria a zero i mirant de provar sort des de la distància. Partit fluix. Els d'Andrés González no van saber interpretar la partitura que tocava. Les victòries no arriben per si soles.

No caure en el parany. El Santfeliuenc arribava avisat al Guinardó. Els primers minuts van ser d'equilibri. Els vermells ho van intentar des de la distància. La primera i molt clara va ser blanc-i-blava. Adri Recort va guanyar l'esquena un defensa local 10' i va assistir un bon Jonatan Collado. Collado va rematar però Uri Vives va exhibir-se amb les cames emulant el millor Lorenzo Rico. Minuts de domini i insistència sense continuïtat. Els locals de mica en mica van equilibrar la possessió, per bé que les seves opcions en atac quedaven diluïdes per llançaments des de la distància molt previsibles. El Santfeliuenc no sabia interpretar la partitura adient per superar un rival amb el trauma enganxat a la pell.
A la represa, el Santfeliuenc va començar decidit com gestant un gol a càmera lenta i sense presses. Al minut 55 una magnífica acció de Jonatan Collado va servir perquè David Romo recollís un servei, però en el mà a mà amb el porter local de nou Vives va guanyar la partida. Fugacitats sense continuïtat. El partit es va anar consumint en la pell del nihilisme. Els locals obsessionats amb el fet de no rebre cap gol van aconseguir encerclar el Santfe en una línia de mitjos estèril i sense profunditat. El primer atac perillós dels locals no va arribar fins al minut 85 en un xut llunyà de Joel. Un minut abans Dani Maldonado ho va provar en un xut que va ensumar l'escaire. Peces esberlades d'un mosaic desfigurat. 90 minuts que no passaran a la història del bon futbol. I per al Santfeliuenc un punt que el futur dirà si va ser bo o no. La polèmica: al minut 76 Adri Recort va ser empès de manera clara a l'àrea. L'àrbitre no en va voler saber res.

FC Martinenc: Uri Vives, Peque, Villegas, Ramón Suárez, Megía, Edgar Velasco, Ramon Rovira, Marçal Lladó, Javi Sánchez, Roland (Joel, 56') i Kamal (Adri Felius, 66')
Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Eric Ruiz, Jaume Duran, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Kevin Sánchez (Pol Reñé, 81'), Adri Recort (Joel Paredes, 77'), David López, Sani (Maldonado, 67'), Romo i Jonatan Collado.

Àrbitre:
Ollé Lladó, massa displicent amb les faltes comeses pels locals. Va amonestar els barcelonins Peque, Ramon Suárez i Javi Sánchez; i als santfeliuenc Jaume Duran.

Quadern de notes:
- Els moments s'han de saber aprofitar i la sensació que ens deixa el matx del Guinardó és que el Santfeliuenc es va deixar dos punts importants.
- Les baixes comencen a pesar. A les de Nacho i Josele s'hi va afegir la d'Adri García.
- El Martinenc necessitava el principi de resilència i almenys va sumar un punt que no allleuja la situació a la classificació però sí suposa un estímul moral.