dissabte, 10 de novembre del 2018

Que la ratxa no pari!

UATL HORTA ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JOEL LUCEÑO SORIANO (DELEGACIÓ TARRAGONA)
ESTADI FELIU I CODINA
JORNADA: 15
DIUMENGE 11 NOVEMBRE
HORA: 20
PER SEGUIR EN DIRECTE: @Santfeliuencfc, @uahorta, Ràdio Sant Feliu
TEMPS PREVIST: CEL COBERT I TEMPERATURA DE 16 GRAUS


Horari inhabitual en un moment especialment dolç. El Santfeliuenc visita el Feliu i Codina per enfrontar-se a la revelació indiscutible de la Tercera 18/19, l'Horta. Un partit atractiu amb l'objectiu de repetir la victòria de la temporada passada al feu blanquet. Ràdio Sant Feliu en directe us oferirà un matx que servirà per tancar el diumenge.

Cal continuar la ratxa. Un Santfeliuenc, que ha canviat la cara, visita la revelació absoluta de la lliga. Els blanc-i-blaus volen continuar la línia ascendent tant de futbol com de punts. Andrés González es conscient que s'ha de ser ambiciós ara que les coses vénen de cara, i per això i malgrat la dificultat del rival ningú no renuncia a sumar com ja es va sumar el curs anterior al Feliu i Codina. Josele i Nacho Ruiz seran les baixes d'un equip amb la moral ben alta que ha sabut reaccionar en una part severa del calendari.

Ràdio Sant Feliu a partir de les 19.45
Tots els seguidors que no puguin desplaçar-se a Barcelona, l'horari no hi ajuda, podran seguir el segon a segon del duel a través de la retransmissió de l'emissora municiapl (105.3FM) i online. El Santfe pot tancar les dues setmanes més intenses de resultats amb una victòria sonada.

Horta, per treure's el barret
De nou, nacho Castro l'ha tornat a encertar. Un equip jove, compEnsat i decididament a desacomplexat que s'ha plantat a la jornada 15 en posició de promoció d'ascens a Segona B. Una sorpresa majúscula per a un col·lectiu de futbolistes amb moltes ganes. L'ex santfeliuenc Domi Berlanga es la principal referència ofensiva. Castro no podrà disposar dels sancionats Santaló, Vives i Nono.


L'Horta de Nacho Castro, protagonista de la Tercera 18-19
Font: Torneig d'Històrics