dissabte, 19 de gener del 2019

Sense pressió però amb molta il·lusió

TERRASSA FC ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)
ESTADI OLÍMPIC DE TERRASSA
JORNADA: 24
DIUMENGE 20 GENER
HORA: 17
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @TerrassaFC, Ràdio Sant Feliu, Footters.com, Terrassa Digital
TEMPS PREVIST: TARDA AMB CEL COBERT; TEMPERATURA DE 4 GRAUS



El Santfeliuenc reinicia el seu camí després de la jornada de descans obligada per la lliga a 21. Els blanc-i-blaus visitaran l'Olímpic de Terrassa, un dels millors estadis del futbol català i que en les cinc visites anteriors s'hi ha mostrat especialment esquerp. La il·lusió és trencar la mala ratxa i aconseguir sumar, per fi, davant un rival que arriba en un gran moment ja que no perd des del 21 d'octubre.

Amb independència del que pugui succeir a Terrassa, el Santfeliuenc viatja a terres vallesanes amb la confiança de saber que està puntuant quan cal i on cal. El repte sembla difícil però cal buscar una victòria que deixaria els de Sant Feliu més a prop de la permanència amb tota la segona volta per endavant.  Amb la incorporació de Gibert i a l'espera de l'alta mèdica d'Adri García, Josele i Nacho Ruiz, el Santfeliuenc podrà tancar sense problemes una convocatòria de 18 futbolistes. Hi ha ganes i il·lusió per donar la sorpresa i acabar amb la malastrugança de Terrassa.

En directe a través de Ràdio Sant Feliu i Footters
L'emissora municipal serà fidel a la cita i tornarà a oferir en directe el partit vespertí del Santfe a domicili. A més, el canal per streaming Footters.com ofereix en directe el partit en una nova gran jornada de futbol de Segona B i Tercera. Certament, paga molt la pena. Us el recomanem.

El millor Terrassa
El Terrassa ha trobat el seu moment. El poderós equip que dirigeix Cristian García ha agafat el bon camí després d'un inici vacil·lant. Els vermells han encadenat 11 partits sense tastar el sabor amarg de la derrota. Una molt bona plantilla obligada a lluitar per l'ascens a Segona B. Per al diumenge, García no podrà disposar del concurs dels sancionats  Yaya Sidibe i Sergi Arranz. Cesc Clotet (Prat) i Balboa (Vilafranca) han causat baixa en el mercat d'hivern.