FC ASCÓ 1 (OUSMAN, 68') ..... SANTFELIUENC FC 4 (SANI BELLO, 7'; MALDONADO, 12'; SANI BELLO, 57' I JOSELE, 89')
ÀRBITRE: AINARA ACEVEDO DUDLEY (DELEGACIÓ BARCELONA)
ESTADI MUNICIPAL ASCÓ
ASSISTÈNCIA: 150 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB SOL SERÈ I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Imparables! El millor Santfe dels dies més gloriosos. Els blanc-i-blaus van sortir per feina i al minut 12 ja dominaven per 0 a 2. Un gol d'habilitat de Sani i un golàs de Maldonado -el 250 a Tercera- van posar la bona direcció del marcador. A la represa, Sani va signar el doblet en una notable acció individual. Els locals es van animar amb el seu gol. Josele en un gol marca de la casa va tancar el partit. 37 punts, tres victòries consecutives i el millor Santfe que, de mica en mica, albira més a prop la setena a Tercera. I vindran més dies que ens faran feliços.

Exigència màxima. Aquesta era la premissa per afrontar un partit important pel que tenia de determinant per obrir una distància notable amb la zona roja. Els primers minuts van ser d'equilibri però amb més possessió dels locals; poc després va excel·lir el rodet executor blanc-i-blau. Al minut 7 Sani va recollir una pilota dins l'àrea petita després d'un seguit de rebots. L'ariet va posar la cama amb habilitat per enviar la pilota a la xarxa. El gol va ser protestat pels locals que entenien que hi havia fora de joc. I cinc minuts més tard, el segon. Jaume Duran va robar una pilota dins l'àrea local, la va passejar i subtilment va assistir perquè a la balconada de l'àrea i en cursa Dani Maldonado enganxés una canonada que va deixar ben net l'escaire. Un gol tan magnífic com els 250 del Santfe en el seu recorregut per la Tercera. Un gol dels que noquegen un rival. Els blanc-i-blaus havien avançat feina. Minuts de joc tranquil amb arribades que van poder significar el tercer. A les acaballes, els locals entre la desesperació i la necessitat van mirar de provar les virtuts de Toni Casamayor. Un bon llançament d'Artur Gòdia amb resposta de Toni i un cop de cap de Sergi Masqué que va acaronar el travesser van prologar el descans. El Santfe dominava però calia rematar la feina als segons 45 minuts.
I la represa temuda per la possible reacció local es va anar esvaint. El Santfeliuenc va sortir decidit a resoldre. Tant que al 47' David Romo la va tenir en una rematada intencionada que va escopir la base del pal. Arrauxat i desacomplexadament desimbolt el Santfe va seguir insistint. Al 56' Collado va trencar el fora de joc tot assistint Sani que, en una llarga cursa i en una més que notable acció individual, va acabar enviant la pilota a la xarxa. Una jugada treballadíssima que és un reflex fidel del bon moment que travessa el davanter. El gol mig tancava el partit. Els locals, però, van mostrar orgull i es van abocar a l'atac, especialment a través d'Ousman. A la tercera, Ousman al 68' es va inventar una rosca de dins a fora que va sorprendre Toni. Un gran gol. El Santfeliuenc va passar els minuts més agobiants. Va tocar drenar des de la defensa en les moltes pilotes penjades pels verds.  L'Ascó va buscar el segon però el Santfe no es va descompondre. Minuts finals d'anada i tornada. El Santfe en tres contracops va estar a punt de signar el quart. Romo i Josele la van tenir. Però el mag és mag per alguna cosa, i al 89' en una acció marca de la casa Josele no va perdonar, i creuant la pilota va pujar el quart a un electrònic ben concloent: Ascó 1 Santfeliuenc 4.

FC Ascó: Eudald, Riki, Josep Ramon, Parra, Joan Domingo, Artur Gòdia (Toldrà, 61'), Enric Bernat (Peke, 46'), Xavi Jaime, Sergi Masqué (Revi, 61'), Bertomeu i Ousman.
Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Eric Ruiz, Jaume Duran, Gerard Rovira (David López, 42') (Gibert, 73'), Juanjo Prior, Kevin Sánchez, Romo, Pol Reñé, Sani, Jonatan Collado i Maldonado (Josele, 66').

Àrbitre:
Acevedo Dudley. Arbitratge correcte per bé que el públic asconenc li va qüestionar algunes decisions. Va amonestar els locals Josep Ramon i Bertomeu; i els santfeliuencs Toni Casamayor, Jonatan Collado, Maldonado i Gibert.

Quadern de notes:
- La força d'un equip on tothom és important perquè tothom suma i fa bloc. El Santfeliuenc no podia deixar passar l'oportunitat per fer un cop d'autoritat i ho va fer.
- 250 gols a Tercera. El canterà Dani Maldonado, mirall per a tots els joves, va signar un golàs per celebrar 250 gols santfeliuencs a Tercera.
- Treballador incansable Sani. L'ariet torna a completar 90 minuts de gran futbol i a més amb doblet.
- Pol Reñé, l'ex jugador del Can Vidalet aprofita els minuts i demostra que la categoria li ve a mida.
- L'Ascó agreuja la crisi. Per a un equip necessitat regalar el primer quart d'hora esdevé mortal.