dissabte, 23 de març del 2019

Punt laboriós i meritori

FC VILAFRANCA 1 (VADILLO, 48') ..... SANTFELIUENC FC 1 (DAVID LÓPEZ, 20')
ÀRBITRE: EDWAR MIGUEL GONZALEZ MORENO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
ESTADI MUNICIPAL DE VILAFRANCA
ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS
VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 12 GRAUS

Un punt més al sarró i tan valuós com treballat. El Santfeliuenc va completar una gran primera mitja hora que es va traduir en gol de David López després d'una gran acció d'Adri García. Els locals van reaccionar però la fermesa defensiva i una gran aturada de David Aragón van evitar l'empat al primer temps. A la represa, els penedesencs van empatar. El Santfeliuenc va saber resistir i fins i tot la va tenir en una de molt clara. Al final, els locals van assetjar l'àrea però la bona feina col·lectiva en defensa va permetre sumar un molt bon punt que eixampla una mica més la distància amb les posicions roges. Aquest diumenge a les 18 hores tocarà el tercer de la setmana. Serà contra el Cerdanyola.

Atrevit. Així va saltar al camp penedesenc el Santfeliuenc. Els 30 minuts inicials del primer acte van tenir color blanc-i-blau. El Santfeliuenc va exhibir un futbol ofensiu alegre i desimbolt. David López va ser el distribuïdor que va oxigenar de pilotes de gol a Jonatan Collado i Kevin Díaz. Un gol cuinat a foc lent que va veure la llum al 20 en culminar de cap David López una gran acció de banda d'Adri García. El Santfeliuenc estava posant en evidència els vilafranquins. Passada la mitja hora el domini va canviar de bàndol. El local Vadillo va engaltar un projectil en un lliure directe que va fer lluir David Aragón en una aturada brillant. Va ser un avís al qual van escortar minuts de molta intensitat ofensiva. La solvència defensiva i un atent David Aragón van permetre guanyar el descans salvant el marcador.
Malauradament l'inici del segon acte no va poder ser pitjor. De nou Vadillo la va buscar des de fora de l'àrea i amb un tret col·locat va rentar les teranyines de l'escaire. El Santfeliuenc va haver de pair el gol, i quan ho va fer es va tornar a animar. Al minut 58 una acció col·lectiva que va passar per les cames de Kevin Díaz la va acabar rematant David Romo. Quan tothom cantava el gol, Miguel Ramos va interposar el cos per fer la segona gran aturada de la nit. El partit es va trencar en un anar i tornar constant. Els locals van buscar un gol que el permetés seguir somiant amb play off i el Santfeliuenc maldava per sumar un punt sense renunciar-hi als tres. Els d'Iván Moreno van fer recular perillosament al Santfe. Al 86' els locals van reclamar gol en una acció en què David Aragón va haver d'esmenar sobre la ratlla decisiva una acció prèvia en què no va blocar la pilota. Al final, entre patiments i un acció de contracop tallada per un xiulet final massa impacient, el Santfeliuenc va sumar un punt en una cursa que ha de tenir un obligat final feliç.

FC Vilafranca: Miguel Ramos, Via, Pep Mateu, Fontanils, Josep Díez (Luca, 61'), Pelegrín, Oribe, Ignacio Rosillo (Gestí, 46'), Sardà, Vadillo i Balboa (Sergi Escofet. 66').
Santfeliuenc FC. David Aragón, Albert Porqueras (Nacho Ruiz, 65'), Adri García, Juanjo Prior, Gerard Rovira, Pol Reñé, Maldonado, David López, Kevin Díaz (Josele, 61'), Jonatan Collado i Maldonado (Gibert, 71').

Gols:
0 - 1, 20' David López
1 - 1, 48' Vadillo

Àrbitre:
Gonzales Moreno. La seva actuació va ser regular. Va amonestar el local Luca; i als santfeliuencs Jonatan Collado, David Aragón, Gibert i Gerard Rovira.

Quadern de notes:
- Un Santfeliuenc molt laboriós i concentrat va sumar un punt valuós en un escenari exigent.
- Albert Porqueras es va estrenar amb la samarreta blanc-i-blava amb un bon treball.
- Una victòria contra el Cerdanyola suposaria tenir peu i mig a la Tercera 18/19.
- El Vilafranca va anar de menys a més però no va poder passar de l'empat i s'allunya de la seva tercera promoció.