diumenge, 24 de març del 2019

Un punt més

SANTFELIUENC FC 0 ..... CERDANYOLA FC 0
ÀRBITRE: GONZALO ROMERO FREIXAS (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 450 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 16 GRAUS


Empat sense gols. Santfeliuenc i Cerdanyola no van moure el marcador en un partit que va tenir bons moments amb altres d'ensopiment general. El Santfeliuenc es va poder avançar al primer acte però el porter vallesà ho va impedir en tres ocasions. A la represa, equilibri i tots dos equips van topar amb el travesser. Al final, educat repartiment de punts. El Cerdnayola sumarà la sisena visita a Les Grases sense tastar la derrota.


El Santfeliuenc va exposar més al primer acte. Josele va provar al 9' la defensa en una centrada xut a la què no va poder arribar Adri Recort. Els de Cerdanyola esperaven al Santfeliuenc a la seva zona de confort. Al minut 28 David Romo va acaronar el gol amb una canonada sensacional de trajectòria creuada. La resposta de Del Río va ser magnificent. Els visitants van inquietar poc David Aragón i quan ho van fer va ser a través d'accions a pilota aturada. La més remarcable, un xut de falta de Guille Torres que va marxar pel damunt de la porteria. El Santfeliuenc es va reservar les millors oportunitats per al final. Al minut 41 un mà a mà d'Adri Recort amb Del Río el va resoldre el porter, i de nou el porter va tapar amb el cos una rematada de Gibert. El Santfeliuenc havia merescut més.
A la represa el guió va transitar per un territori d'equilibri. Els primers vint minuts van passar com una llarga seqüència de temps morts. Al 66' Nacho Ruiz va poder canviar el destí si un cop de cap seu no hagués impactat amb el travesser. L'ocasió va servir de despertador. La sortida de Collado va oxigenar la banda dreta i David López i Josele ho van intentar però amb poques opcions clares. Tanmateix una falta discutida va estar a punt de fer volar els punts a Cerdanyola. El visitant Guille Torres va enviar un llançament potent i col·locat al travesser i el refús va caure a les cames de Roger que la va posar a la creueta del travesser. Respir profund. El Cerdanyola havia fregat el gol. Encara tots dos equips gaudirien d'una opció última. Al minut 86 Juanjo Prior, en bona posició. no va tenir la punteria certera. I al 91', Roger no la va encertar des de la petita.
Repartiment de punts que serveix al Santfeliuenc per apropar-se una mica més a l'objectiu. El proper diumenge al Narcís Sala espera un rival poderós que busca la promoció.

Santfeliuenc FC: David Aragón, Adri García, Éric Ruiz (Albert, 15’), Nacho Ruiz, Juanjo Prior, Pol Reñé (David López, 62’), Kevin Sánchez, Adri Recort (Jonatan Collado, 62’), Josele,  Romo i Gibert.
Cerdanyola FC: Del Río, Álex Torres, Dani Martí, Guille Torres, David López, Rubén, Pitu, Óscar García (Ángel de la Torre, 4’) (Aliaga, 51’), Javi López, Roger i Albert López.

Incidències:
El Santfeliuenc va homenatjar els pilots Jordi Juvanteny i José Luis Criado. Tots dos van compartir la sacada inicial.

Àrbitre:
Gonzalo Romero Freixes. La seva actuació va ser regular. Va amonstar els santfeliuencs Adri García i Pol Reñé; i als visitants Guille Torres i Roger.

Quadern de notes:
- Un pas més que apropa a la permanència. El Santfeliuenc va tenir més opcions de gol però li va faltar xispa i continuïtat.
- Éric Ruiz va haver d'abandonar el camp al minut 15. Esperem que Andrés no tingui més problemes amb una infermeria prou carregada.
- Molt bona resposta de l'afició. Prop de mig miler de persones van passar la tarda a Les Grases.
- El Cerdanyola va complir l'objectiu de no marxar de buit de Sant Feliu. Un punt més per als de Toni Carrillo que també s'apropen a la continuïtat a Tercera.