divendres, 5 d’abril del 2019

Partidàs a Les Grases

SANTFELIUENC FC .... UAT HORTA
ÀRBITRE: JOSEP OLLÉ LLADÓ (DELEGACIÓ TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 36
DISSABTE 6 ABRIL
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @uahorta, footters.com
TEMPS PREVIST: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 10 GRAUS


Partit de morro fi a Les Grases. El Santfeliuenc rep la visita de la gran revelació de la Tercera 2018-2019, l'Horta. El Santfeliuenc necessita els tres punts per lligar mitja permanència i un xic més; els hortencs busquen una victòria que els mantingui en zona de play off a Segona B. L'emoció de la Tercera passa per Les Grases.


El Santfeliuenc té un compromís de nivell contra l'equip que millor futbol exhibeix i que arriba a Sant Feliu amb 60 punts i en zona de play off. Andrés González ha treballat perquè els seus futbolistes recuperin el millor to. Els blanc-i-blaus saben que una victòria gairebé lligaria la continuïtat a la categoria. Jaume Duran i Sani no podran ser a la convocatòria. Nacho Ruiz i Toni Casamayor per la seva banda són dubte.

Suport de l'afició
La lliga emprèn el tram final i la directiva santfeliuenca vol que Les Grases presenti un magnífic aspecte. El rival lluita per la Segona B i el Santfeliuenc maldarà perquè els punts i la permanència mig lligada es quedin a Les Grases.

UAT Horta, més que una revelació
De traca i mocador. Impressionant. No hi ha prous qualificatius que dibuixin amb precisió la trajectòria d'aquest equip que amb Nacho Castro a la banqueta està fent història. L'asturià s'ha posat entre cella i cella el somni de la promoció i qui més qui menys al Feliu i Codina ningú no renuncia a jugar una promoció, que seria un just premi a l'exemplaritat. Els blanquets no podran disposar del sancionat Nahuel Arroyo.