dissabte, 20 d’abril del 2019

Victòria de permanència

SANTFELIUENC FC 3 (NACHO RUIZ, 12'; JONATAN COLLADO, 43' i JONATAN COLLADO, 53') ..... FC MARTINENC 0
ÀRBITRE: GERARD JULIÀ CASTELLET (DELEGACIÓ DE PENEDÈS-GARRAF)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

El Santfeliuenc continuarà, si no ho evita un cataclisme improbable, a Tercera Divisió per setena temporada consecutiva. La victòria folgada contra el Martinenc confirma ja de manera matemàtica que els blanc-i-blaus no seran entre els 4 últims i, a més, deixen un còmode marge amb els hipotètics descensos compensats de Segona B. Nacho Ruiz i un doblet de Jonatan Collado van liquidar la jornada de dijous Sant que deixa al Santfeliuenc de manera virtual a Tercera Divisió per setena temporada consecutiva.

Calia rematar la feina i oblidar-se de sumes, restes i maldecaps que han colpejat anys precedents. El Santfeliuenc va anar per feina i ben aviat Gerard Rovira va estar a punt d'estrenar el marcador. Els visitants van respondre amb una rematada en posició clara d'Édgar Tejada que va marxar desviada. Tanmateix al 12' Nacho Ruiz va ensenyar el camí. Avançant-se a la defensa, el polivalent futbolista blanc-i-blau va connectar un cop de cap que va ser suficient per superar el porter Juanmi. El gol va donar confiança. Els d'Andrés González van dominar un rival tan voluntariós com resignat a un destí consumat el passat diumenge. Al minut 34 una acrobàtica rematada de cap de Nacho Ruiz va passejar-se de pal a pal sense que la pilota entrés. I al minut 43 una genialitat de Jonatan Collado va servir per fer el segon. El migcampunta santfeliuenc es va fer amb la pilota, va sortejar la defensa i va dibuixar una rematada potent i col·locada des de la balconada de l'àrea que va fer endebades l'estirada de Juanmi.
Després de la represa el Santfeliuenc va sentenciar per la via ràpida. Una nova gran acció de Jonatan Collado en què va superar per velocitat la defensa vermella i que va acabar a la xarxa amb una rematada  d'habilitat. Amb el partit dat i beneït el Santfeliuenc el va controlar amb suficiència, tot buscant algun gol més que premiés la fidelitat dels seguidors que es van apropar a Les Grases en dijous Sant. Els viistants van atansar-se als dominis territorials de Tono a través de xuts des de la distància. La millor per als del Guinardo en un xut de Kamal en el temps afegit que es va estavellar al travesser. El Santfeliuenc repredrà el seu camí final a la lliga el proper diumenge a Figueres.



Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Eric Ruiz, Joserra, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Nacho Ruiz, Kevin Sánchez, Romo (David López, 71'), Gibert, Jonatan Collado (Pol Reñé, 76') i Maldonado (Adri Recort. 66').
FC Martinenc: Juanmi, Peque (Edgar Velasco, 56'), Eric Ruiz, Iván, Ramçon Suárez, Kilian, Sosa (Kamal, 69'), Ramon Rovira, Joel (Jimmy, 62'), Marçal Lladó i Edgar Tejada.

Àrbitre
Julià Castellet, sense complicacions. No va mostrar cap targeta.

Incidències:
Es va fer un minut de silenci en memòria del taekwondista Jose Molero i de Francisco Jiménez, pare del col·laborador del Santfeliuenc, Alfonso Jiménez.


Quadern de notes:
- Un Santfe que segueix progressant en els millors anys de la seva llarga vida. La setena a Tercera és a tocar.
- El factor Collado. Jonatan Collado, la revelació d'aquest Santtfe 18/19
- Sense abaixar la guàrdia. El Santfeliuenc té a mans signar la segona millor participació a Tercera en la sèrie històrica a Tercera. Traspassar la frontera dels 50 punts, un objectiu desitjable i possible.
- El Martinenc va exhibir la resignació per un descens consumat la jornada anterior. Els del Guinardó hauran de posar el cronòmetre a zero i lluitar per un retorn proper.