dijous, 15 d’agost del 2019

Amb voluntat de seguir fent història. Santfe-L'Hospitalet (dissabte, 20 hores)

SANTFELIUENC FC ..... CE L'HOSPITALET
ÀRBITRE: BRIAN DÍAZ DÍAZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
DISSABTE 17 AGOST
HORA: 20
SOCIS I VEÏNAT DE SANT FELIU: GRATUÏT
ENTRADA GENERAL: 5€
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CELHospitalet
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 26 GRAUS



90 minuts per fer història. El Santfeliuenc es juga davant l'Hospitalet la possibilitat d'assolir una classificació històrica per a la quarta ronda de la Copa Catalunya. Una fita cabdal i inèdita pensada per ser compartida amb tota l'afició de Sant Feliu, que disposarà d'accés gratuït a Les Grases. L'Hospitalet arriba a Sant Feliu després de completar una magnífica pretemporada amb aires de clar favorit a l'ascens.

Dia assenyalat en la història del Santfeliuenc. Els blanc-i-blaus podrien assolir una gesta: passar a la quarta ronda de la Copa Catalunya i plantar-se entre els 6 millors del futbol català. Andrés González i els seus futbolistes són prou conscients de la importància del moment i demanen el suport de tota l'afició. Prestigi en 90 minuts de passió, emoció i sentiment en una nit que pot tornar a ser màgica i que caldria no perdre's.

Campanya de socis amb novetats i especial atenció als menos de 30 anys
El Santfeliuenc llançarà a partir d'aquest cap de setmana tota la informació d'una renovada -i amb sorpreses- campanya de socis. La directiva blanc-i-blava espera una gran resposta de l'afició en l'any VII a Tercera.

CE L'Hospitalet, amb l'accelerador integrat
Excel·lent pretemporada de l'equip de la franja roja diagonal que somia perquè la 19/20 sigui, per fi, la temporada de l'ascens. Enrera ha deixat a Copa Catalunya Barça B i Castelldefels, i el passat dimecres va golejar el Cornellà. Renovació de la columna vertebral de L'Hospi 18/19 i del seu entrenador, Jonathan Risueño, i incorporacions notables amb segell de Segona B i somnis d'ascens.

Porters:
Adrià Aliaga i Nil
Defenses:
Adrián García, Eudald, Diego, Sergi Juste, Dani Reina (Reus B), Miquel Jaume (Poblense), Adrià Parera (Conquense) 
Migcampistes:
Canario, Cristian Gómez, Christian Alfonso, Martí Soler (Espanyol B), Dani Ekedo (San Roque Lepe), Marc Bru (Hospi, juvenil) i Axel Pandiani (Hospi, juvenil)
Davanters:
Bruno Vinicius, Salinas, Miquel Ripoll, Ton Ripoll, Kevin Díaz (torna cessió Santfeliuenc), Felipe Sanchón (Sabadell), Teije Ten Den (Guijuelo) i Moha (Badalona)



Foto CE L'Hospitalet: twitter CELHospitalet