dijous, 8 d’agost del 2019

Partit de festa gran: Santfeliuenc-Sabadell (dissabte, 20 hores)

SANTFELIUENC FC ..... CE SABADELL
ÀRBITRE: PAU SERRAT SUSI (DELEGACIÓ DE TORTOSA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
DISSABTE 10 AGOST
HORA: 20
SOCIS I VEÏNAT DE SANT FELIU: GRATUÏT
ENTRADA GENERAL: 5€
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CESabadell, @Salva CJ
PREVISIÓ TEMPS: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 27 GRAUS



Partit gran perquè Les Grases s'ompli. El Santfeliuenc s'estrena a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya i ho fa davant el Centre d'Esports Sabadell. El tercer equip de Catalunya, palmarès a la mà, visita per primera vegada Sant Feliu en partit oficial. Un duel que la directiva ha volgut fer coincidir amb la Festa Major de Sant Llorenç. Tota la ciutadania de Sant Feliu podrà veure el partit de franc. Gran partit, gran tarda i gran rival perquè Sant Feliu respongui i ompli Les Grases.

Partit històric a Les Grases. Per primera vegada el Centre d'Esports Sabadell -14 temporades a Primera Divisió i 426 partits- visitarà Les Grases en competició oficial. Un partit gran que el Santfeliuenc hauria d'aprofitar per donar una bona imatge i maldar sense complexos per ser a la tercera ronda.

Partit de Festa Major
El Santfeliuenc ha volgut fer coincidir la disputa d'aquest partit amb el programa d'actes de la Festa de Sant Llorenç. Per tal motiu, tota la ciutadania de Sant Feliu podrà accedir al recinte de Les Grases de manera gratuïta. Un gran dia per veure un partit de luxe davant un rival de Segona B.

Empat en el tercer matx
El Santfeliuenc no va passar de l'empat a 1 en l'amistós contra el Can Vidalet, tercer de la pretemporada. Els blanc-i-blaus no van acabar d'exhibir un futbol massa fluid i només un gol de penal de David Romo va donar una mica d'alegria al nombrós públic que es va apropar a Les Grases.

Centre d'Esports Sabadell, prestigi i història a Les Grases
El Sabadell, el gran Sabadell, visita Les Grases en el primer partit oficial entre tots dos equips. L'equip que entrena Antonio Hidalgo està completant una bona pretemporada i espera mantenir la línia ascendent a Les Grases. Després de l'agònica permanència del curs anterior, els arlequinats sospiren per una temporada més amable. 

Porters
Ian Mackay (Real Murcia) i Adrià Collet (Girona B)
Defenses
Aitor Pascual (Levante Atl), Aleix Coch, Óscar Rubio, Pajarero, Ozkoidi i Aleix Roig (Girona, juv)
Migcampistes
Ángel Martínez, David Acedo, Pedro Capó, Adri Cuevas, Antonio Romero (Mirandés), Jurgi Oteo (Barakaldo/Bilbao Ath), Grego Sierra (UCAM Murcia) i Aarón Rey (Celta B)
Davanters
Édgar Hernández i Néstor Querol

Ganes de futbol a Les Grases. Gairebé 300 espectadors en el tercer partit de pretemporada

El Sabadell va superar l'Ascó a la primera eliminatòria
Font imatge: twitter CE Sabadell