dijous, 22 d’agost de 2019

Una campanya de socis per a tothom

El Santfeliuenc Futbol Club ha fet oficial les tarifes i els trams d'edat per a la temporada 2019-2020 amb dues premisses clau: el manteniment dels preus i l'aposta decidida pels menors de 31 anys. Per primera vegada el club i la Penya Sentiment Immortal creen un carnet compartit en el segment d'edat de 18 a 30 anys amb un cost de 25 euros que obligarà integrar-se a la penya d'animació del club. La condició imprescindible per adquirir aquest carnet és passar a ser membre de Sentiment Immortal i assistir als partits des de la zona de la grada d'animació.

Continuen vigents altres descomptes
A part de la gran novetat del carnet vinculat a Sentiment Immortal, la directiva aposta pel carnet de cònjuge, així com a descomptes per a jubilats, aturats, menosrs de 26 anys i nens.

Una iniciativa per engrescar la gent jove de Sant Feliu amb el seu club
El Santfeliuenc i la Penya Sentiment Immortal han decidit tirar endavant aquesta proposta vinculada perquè la zona d'animació del Santfeliuenc Futbol Club sigui el lloc de reunió de la gent jove de la ciutat que vol viure el partit amb passió blanc-i-blava. Una excel·lent oportunitat perquè el futbol sigui per a tothom i per vincular un tram d'edat que garanteix el futur a les graderies de Les Grases.
Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la penya a través del seu compte de twitter: @SentImmortal1905 o del d'Instagram: www.instagram.com/sentimmortal1905/