divendres, 13 de setembre del 2019

Revàlida a El Congost

CE MANRESA ..... SANTFELIUENC FC
ÁRBITRE: MARCOS FERNÁNDEZ QUINTERO (DELEGACIÓ BARCELONA)
ESTADI NOU CONGOST
ACORD SOCIS SANTFELIUENC: 5€
JORNADA: 4
DIUMENGE 15 SETEMBRE
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Footters.com, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC, @CdEManresa

Caldria tirar molts anys enrere per trobar en competició oficial un Manresa-Santfeliuenc. El Manresa, un veritable clàssic de Tercera Divisió als anys 60, 70 i 80 (40 temporades en aquesta categoria) està de retorn després d'onze anys d'absència. Els blanc-i-blaus viatgen a la capital del Bages amb el repte de seguir sumant per conservar una posició privilegiada. Tot a partir de les 11.30 a Ràdio Sant Feliu. I per als socis que vulguin viatjar-hi, 5 euros.

A seguir sumant en set dies amb tres partits. Una càrrega més que notable per a un Santfe que està passant amb nota alta les primeres setmanes de la Tercera 19/20. Tot i així Andrés González vol fer un pas endavant i seguir creixent en resultats i futbol. De moment tot, o quasi tot, ha sortit bé però cal mantenir una línia de futbol convincent. L'entrenador santfeliuenc no podrà disposar de Kevin Sánchez, Jaume Duran i David Toro.

CE Manresa, un retorn que busca l'estabilitat
Els blanc-i-vermells de la gran capital de la Catalunya central volen que la Tercera sigui una estació de parada llarga. Després de diverses vicissituds els manresans són de retorn en una categoria no pas desconeguda ja que durant quatre dècades primer El Pujolet i després El Congost van ser escenaris de grans duels a Tercera. Per al retorn, l'equip que entrena Andreu Peralta han renovat prou la plantilla ja que fins a 12 jugadors s'hi han incorporat. Jugadors amb projecció que malden per guanyar-se un nom a Tercera. De moment, estrena victoriosa a Figueres seguida de dues derrotes. El Congost no serà plaça fàcil.


Porters:
Pol Busquets i Óscar Pulido
Defenses:
Solernou, Joan Castanyer, Florent, David Sánchez, Marc Cuello, Erik Sarmiento (Espanyol B), Moha Djitte (Sant Julià) i Jonhy Vinasco (Sant Julià)
Migcampistes:
Bernat Benito, Luque (Sant Julià), Samba Ndiaye (Eupen) i Fran Orelllana (Vista Alegre)
Davanters:
David Sánchez, Biel Rodríguez, Dani Ruiz (Villarreal C), Joan Figols (Berga), Édgar (Rubí), Joel Méndez (Sant Julià) i Walter Fernández (Sant Julià)


El Manresa que va jugar al camp del Sants
Font: CE Manresa/Gustavo Carrasco