dissabte, 28 de setembre del 2019

Visita exigent al Narcís Sala

UE SANT ANDREU ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: BRIAN DÍAZ DÍAZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)
ESTADI NARCÍS SALA
JORNADA: 6
DIUMENGE 29 SETEMBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Footters, @SantfeliuencFC, @uesantandreu
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 22 GRAUS



Partit sempre interessant, carregat d'al·licients i ja un clàssic en els últims anys. El Santfeliuenc visita el Narcís Sala amb la voluntat de trencar la ratxa de dues derrotes. El locals, clars candidats a la promoció, buscaran els tres punts per seguir progressant a la classificació i encadenar dues victòries.


Amb il·lusió per donar una bona imatge en un dels grans escenaris de la Tercera Divisió. El Santfeliuenc viatge a Sant Andreu amb l'objectiu de sorprendre els quadribarrats i repetir la victòria de la temporada 17/18. David Toro i Jota ja estan recuperats i podran disposar de minuts.

En directe a través de Ràdio Sant Feliu, Footters i amb acord per als socis del Santfeliuenc
Podreu seguir el partit a través de Ràdio Sant Feliu a partir de les 17.30 hores, i també per Footters, el canal del futbol de Segona B i Tercera. A més, els socis del Santfeliuenc que s'animin i acompanyin l'equip al Narcís Sala pagaran 5 euros presentant el carnet de soci a la taquilla.

La UE Sant Andreu, aposta per estar-hi a dalt
Els quadribarrats han format un bloc consistent que lluitarà per ser en zona de promoció. La continuïtat de Mikel Azparren, la renovació de part del bloc de la temporada passada que va disputar la Copa del Rei i es va proclamar campió de la Copa Catalunya, i fitxatges amb un magnífic cartell: David Serrano, Elhadji, Sergi Serrano o Ferran Brugué converteixen els andreuencs en un dels favorits per al play off i potser una mica més. L'ex santfeliuenc David Aragón es retrobarà amb els seus companys.

Porters:
Segovia i David Aragón (Santfeliuenc)
Defenses:
Llamas, Alberto Carroza, Noguera, Jaume Villar, Roger Escoruela (Vitoria), Izan Espinosa (juvenil i Oumar Bah (Europa)
Migcampistes:
Víctor Alonso, Guillem, Ton Alcover, Juanan. Ramon Terrats (Damm), David Serrano (Karaiskakis), Laro Setién (Escobedo) i Sergi Serrano (Barça, juvenil)
Davanters:
Josu, Felipe Sá, Marcel Serramitja (Terrassa), Elhadji (Karaiskakis) i Ferran Brugué (Espanyol B)

Foto del Sant Andreu que va aconseguir una treballada victòria al camp del Sants
Font imatge: Judit Andreu @uesantandreu