dissabte, 19 d’octubre del 2019

Hi tornem a creure!!!

SANTFELIUENC FC 1 (MALDONADO, 54') ..... TERRASSA FC 0
ÀRBITRE: SERGI CABRERO ROMERA (DELEGACIO ANOIA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPRATURA DE 19 GRAUS

Torna el millor Santfe. Un obús de Maldonado va servir perquè l'equip i l'afició es retrobessin. Una victòria de prestigi, la segona a Tercera Divisió davant el Terrassa, en una tarda de bon futbol que va servir per oblidar jornades passades.Un Santfe intens i solidari va sumar per créixer i l'afició va acomiadar l'equip amb una ovació de les bones. Tres punts de prestigi per veure l'hortizó més net.

Una versió més autèntica del Santfe. Això és el que va veure l'afició des del primer minut. Intensitat i treball solidari de tots els jugadors que van anar construint una victòria picant pedra. Els primers 45 minuts van estar tenyits d'equilibri. El Terrassa va trenar amb més encert però es va trobar amb un Santfeliuenc ben situat. Les arribades a les àrees van ser escasses. Els egarencs ho van provar des de la distància i la millor opció dels blanc-i-blaus va ser fruit d'una acció conduïda per Jota a qui li va fallar el passi decisiu. Tanmateix la millor del primer acte va ser per al Terrassa tot just quan el cronòmetre dibuixava el 45. Un refús d'un xut Kilian va arribar a les cames de Pelegrín que amb una rematada creuada es va trobar la intervenció extraordinària de Jaime. Una aturada majúscula.
A la represa el Santfeliuenc va fer un pas endavant. Més incisiu i convençut els atacants blanc-i-blaus van començar a sovintejar l'àrea roja. Juanjo Prior ho va provar en un parell de llançaments. I seria el propi Juanjo Prior qui iniciaria la jugada decisiva en un passada a l'interior de l'àrea que Sani va saber treballar fins arribar al punt de penal on va ser travat per Ortega, i la pilota es va desplaçar allà on tot just va emergir la figura majestàtica de Dani Maldonado que va engaltar un obús que va foradar la xarxa. Gol i gran celebració. El Santfeliuenc havia sabut portar el partit on volia. El Terrassa a remolc i malgrat la sortida de Domi Berlanga i David López no va acabar de crear un perill versemblant. Només un centre xut de Luca Viña al 69' que es va enverinar i va escopir el pal, i una rematada de cap d'Álex Fernández al77'. Un extra de sis minuts va esverar la parròquia. Minuts de nervis. El Santfe va fregar el segon en una combinació entre David Toro i Tena que va salvar Ortega. Amb el xiulet final esclatava l'eufòria. El millor Santfe, l'intens, solidari i convençut està de retorn. Victòria de prestigi que ha de servir per canviar el rumb. Aquest sí és el Santfe que ens agrada.


Santfeliuenc FC:
Jaime, Germán Collado, Sergi Boira, Joserra, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Maldonado (Tena, 79'), Jota, Sani (David Toro, 71'), Alfonso Castellano i Jonatan Collado (Romo, 61').
Terrassa FC:
Ortega, Eric Ruiz, Lucas Viña, Carlos, Pelegrín (David López, 59'), Galeano, Álex Fernández, Joel Cañaveras (Kevin Alarcón, 76¡), Jordi López (Domi Barlanga, 54'), Jaume Aparicio i Kilian

Gol:
1 - 0, Maldonado, 54'

Àrbitre:
Carrero Romera. La seva actuació va ser discreta. Va amonestar els santfeliuencs Sani, Gerard Rovira i Maldonado; i els terrassencs Domio Berlanga, David López, Kevin Alarcón i Kilian.

Quadern de notes:
- Aquest és el Santfe que tant i tant ens agrada: intens, solidari i convençut. Les Grases ha de ser un fortí i la primera pedra ja està col·locada.
- Un equip en què tothom suma. Una victòria construïda des del sentit del treball coral.
- Daniel, Daniel, Daniel Maldonado!!!!
- El Santfeliuenc aconsegueix derrotar per segona vegada al Terrassa en l'històric de Tercera.
- El Terrassa va acusar algunes baixes importants i mai no es va trobar còmode.