dissabte, 5 d’octubre de 2019

Obligats a guanyar

SANTFELIUENC FC ..... CE BANYOLES
ÀRBITRE: XAVIER ALINS RODRÍGUEZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
JORNADA: 7
DISSABTE 5 OCTUBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CEBanyoles, Footters.com
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 18 GRAUS

Punts que valen i molt. El Santfeliuenc ha de mirar de tallar la ratxa de derrotes, 3, davant un Banyoles que en el seu retorn a Tercera s'està mostrant més que combatiu. Els del Pla de l'Estany encadenen tres partits sense perdre i sumen set punts. Els blanc-i-blaus volen regalar a l'afició una victòria per començar octubre amb bon peu. Serà el primer partit amb els carnets de la temporada 2019-2020 disponibles.

No s'hi val a badar. El Santfeliuenc té assenyalat en traç vermell el duel contra el Banyoles. Després de tres derrotes el gran inici ha quedat eclipsat i per això els punts són més que necessaris per mantenir la calma. Andrés González veu com cada dia la infermeria es va aprimant. Jaume Duran ha iniciat l'etapa final de la recuperació i ja només queda Kevin Sánchez com a baixa de llarga durada.

Els carnet de socis es podran retirar a les taquilles
Tot preparat també  a les oficines per posar a disposició dels socis els carnets de la temporada 2019/20. Per commemorar la setena temporada a Tercera el Santfe ha volgut modernitzar-los tot esperant que tinguin una bona acollida. I és que el Santfe és de tothom i per això ara com mai cal donar un pas i associar-s'hi.

El Banyoles, bona reentré
El futbol de Tercera ha tornat a la capital del Pla de l'Estany després d'onze anys d'absència. Els banyolins, que es van veure afavorits per l'ascens de l'Andorra a Segona B, han tingut una presentació notable ja que a un inici amb tres derrotes li han seguit dues victòries i un empat. Una marca interessant si tenim present que Adam Fortes encapçala un projecte amb molt poca experiència a Tercera i que, inicialment, estava concebut per a Primera Catalana.

Porters:
Martí Bartrina i Bru Ortega
Defenses:
Bastidas, Bena (La Jonquera), Nil Congost (L'Escala), Ferrusola, Genís (La Jonquera), Quimo i Titi.
Migcampistes:
Andreu Moreno, Del Pozo, Eric Gispert, Jordi Sala, Majó (Lloret), Marc Bech (La Jonquera) i Toni Güell
Davanters:
Adrià, Henry, Jordi Turón, Marc Viadé, Mercader (Llagostera B) i Moha (Sant Jaume Lierca)


El Banyoles està superant les expectatives en aquest inici de lliga
Font imatge: @CEBanyoles