dissabte, 23 de novembre del 2019

Drama abans d'hora

UE SANTS ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JOAN MASIP VIDAL (DELEGACIÓ LLEIDA)
CAMP DE L'ENERGIA
JORNADA: 14
DIUMENGE 24 NOVEMBRE
HORA: 12.15
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @UESantsoficial, Footters.com, Ràdio Marca Barcelona
TEMPS PREVIST: CEL AMB CLARIANES; TEMPERATURA DE 15 GRAUS


El Santfe se la juga i de quina manera. Els blanc-i-blaus hauran de buscar la victòria per respirar davant un rival que arriba en situació encara més compromesa i que només ha sumat tres punts dels últims trenta. O caixa o faixa a l'Energia en un duel dramàtic abans de temps i on els punts determinaran el futur a mitjà termini del Santfeliuenc a Tercera Divisió.

El Santfeliuenc, si no vol complicar-se la vida de valent, haurà de buscar la victòria davant un necessitat Sants. Els blanc-i-blaus coneixen les dificultats que plAnteja el petit feu eternament provisional dels blanc-i-verds, i per això hauran de recórrer a l'ofici i el pragmatisme per sumar els tres punts més importants i determinants del que portem de lliga. Dani Maldonado i David Toro seran les baixes blanc-i-blaves.

Suport de l'afició
Davant el valor dels punts tot suport és important. La directiva santfeliuenca ha fet una crida perquè l'afició es desplaci massivament i doni suport l'equip en un moment delicat. El partit està inclòs en el conveni que mantenen els clubs catalans de Tercera Divisió i els socis només hauran de pagar 5 euros si presenten el carnet a la taquilla. Ràdio Sant Feliu i el canal del futbol per streaming Footters, retransmetran en directe el matx.

La UE Sants busca tres punts balsàmics
El Sants, que només ha sumat tres punts en els últims deu partits, buscarà una victòria que l'apropi als equips que són fora de les posicions de descens. Alberto "Tito" Lossio se la juga davant la seva afició. Una derrota deixaria els barcelonins molt despenjats de la permanència.

Porters:
Uri Antonell (Rubí) i Nacho Berché
Defenses:
Fabregat, David Cura. Alberto, Carella (PE Sant Jordi), Picolo, Sergio Rodríguez (Terlenka) i Sergi Casals (Sabadell B)
Migcampistes:
Aleix Lage, Cristian Mulero (Sant Ildefons), David Gala, Guille Hernández, Juli i Miguel Martínez
Davanters:
Sergio Navarro, Sumarroca, Fran Avilés, Josele (Santfeliuenc), Guillermo Torres (Santboià), i Samu



El Sants arriba amb l'aigua al coll
Foto: ceeuropa.cat/Àngel Garreta