VILAFRANCA FC 2 (XAVI CIVIL, 68' I LUCA RIBEIRO, 69') ..... SANTFELIUENC FC 3 (JONATAN COLLADO, 37'; SANI BELLO, 57' I SANI BELLO, 80')
ÀRBITRE: BRIAN DÍAZ DÍAZ (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)
ESTADI MUNICIPAL DE VILAFRANCA
ASSISTÈNCIA: 225 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL ENTELAT I TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Un ave fènix. Orgull i bogeria. El Santfeliuenc va tornar a signar un exercici de resistència resilient en un partit que va acumular múltiples microhistòries esquitxades de dolor i glòria. Jonatan Collado (37') i Sani (57') van fer possible el somni de la victòria; tanmateix en un minut terrible, horrorós i paorós dos gols locals van ensorrar l'esperança. El Santfeliuenc va tirar endavant i amb un esperit encomiable va anar sumant mèrits fins que Sani Bello va apuntar-se el doblet. Patiment, emoció, polèmica, nervis i passió gronxen una de les victòries més importants del Santfeliuenc en els darrers temps. Un animal ferit que per enèsima vegada va demostrar capacitat de resiliència i que celebrarà el 114è aniversari amb una alegria que ha de tenir continuïtat. Tossudament alçats!

El Santfeliuenc se la jugava en un camp sempre exigent. Jonatan Collado i David Romo van encapçalar el joc ofensiu en uns primers minuts interessants. Uns primers minuts tacats, però, per la lesió muscular de Raúl Capi al minut 9. Cúmul de mala sort per a un davanter que disposava d'una oportunitat. Transicions i fluïdesa. Un Santfe ben situat va patir poc a la mitja hora inicial. Només un cop de cap forçat de Sergi Masqué va interrompre la matinal de Jaime. Al Vilafranca li costava treure la pilota. I al minut 37 recuperació de David Romo que en un detall de qualitat va obrir a Juanjo Prior i Prior es va inventar un barret per superar la defensa quadribarrada i assistir Jontatan Collado que, a l'àrea petita, va empènyer la pilota davant la sortida de Toni Casamayor. Un gol que premiava un joc de combinació a estones brillant. Amb el Santfe crescut Sani va veure com l'àrbitre li anul·lava un gol. Una acció que va desencadenar una batalla d'empentes i mirades creuades que va enviar al carrer Amantini i Joserra abans de temps. Final calent a una bona primera part blanc-i-blava.

Terrible nèmesi. Al minut 53 les palpitacions es va disparar. Juanjo Prior no va estar encertat en una acció de sortida en transició defensiva- El local Sardà amb tot de cara va estar a punt d'aprofitar-ho. La seva rematada va picar el lateral del pal. Respir. Un respir que es va transformar en esclat d'alegria quan Alfonso Castellano va fer una excel·lent passada en diagonal i amb l'exterior a Germán Collado que, en cursa i venint des de darrere, va assistir Sani que, amb la canya a punt, va aprofitar la gentilesa per fer un 0 a 2 majúscul. El Santfeliuenc s'estava agradant: control, combinacions i joc col·lectiu. Però en un minut... la catàstrofe. Al minut 68 una acció afortundada de Luca Ribeiro la va aprofitar Xavi Civil per fer el primer. I 60 segons més tard, teva meva entre Luca Ribeiro i Boada i el primer creuava una diagonal en direcció a la xarxa. Drama. Calvari. Penalitat de totes les penalitats. Misèria de totes les misèries. Desconcert. Tanmateix el Santfeliuenc més heroic va renéixer com a ave fènix. Els d'Andrés González van fer un cop de puny a la taula i amb una demostració de resiliència admirable van capgirar el destí. Jonatan Collado al 78' en una centrada a la qual no va arribar Sani per poc, i Gibert al 80' en una posició privilegiada però amb rematada innocent, van anunciar el tercer en jugades de tiralínies i partit decididament embogit. Germán Collado va iniciar la transició defensa atac per passar Jonatan Collado i el bellugadís Collado en la seva millor versió va assistir Sani que trencant la defensa signava un doblet d'or. Èxtasi i redempció. Dolor i glòria. Minuts agònics. La vida en un instant. Sant Jaime versió 3.0: primer aturant un cop de cap impossible que es va entaforar a la ratlla de gol i després treient una mà extraordinària a xut de falta d'Eric Via. I final. I final. I victòria. I Tres punts que valen milions, milions de dolors i glòries. Orgull Santfeliuenc. El somriure pintat als llavis.

Vilafranca FC:
Toni Casamayor, Josep Díez (Luca Tremiño, 73'), Fran Illescas, Amantini, Lucas Ribeiro, Gerard Boira, Sergi Masqué, Sergi Escofet (Juli Serrano, 57'), Xavi Civil, Gerard Boira i Sardà (Boada, 66').
Santfeliuenc FC:
Jaime, Germán Collado, Otger (Gerard Rovira, 81'), Joserra, Tena, Juanjo Prior, Jota (Gibert, 66'), Alfonso Castellano, Raúl Capi (Sani Bello, 12'), Romo i Jonatan Collado.

Àrbitre:
Brian Díaz Díaz. La seva actuació va ser regular. Va amonestar els locals Amantini, Illescas i Boada; i al santfeliuenc Joserra. Va expulsar per doble targeta groga Amantini i Joserra (43').

Quadern de notes:
- Quaderns de resistència. El Santfeliuenc torna a demostrar que a animal ferit no li guanya ningú.
- El Santfeliuenc va fer un molt bon partit. Joc combinatiu i boniques diagonals premiades amb tres gols.
- Jonatan Collado i Sani van oferir la millor versió de la temporada.
- Jota i Alfonso Castellano van sumar des del mig del camp. I Germán Collado va completar el seu millor partit amb la samarreta blanc-i-blava.
- El Vilafranca va reaccionar en el moment més inesperat i després va tornar a coquetejar amb l'empat. Dues grans aturades de Jaime van permetre una victòria de pes.