divendres, 24 de gener del 2020

Guanyeu per nosaltres!

SANTFELIUENC FC ..... CF PERALADA
ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 21
DISSABTE 25 GENER
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CFPeralada
TEMPS PREVIST: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 8 GRAUS


Esmena a la totalitat. El Santfeliuenc se la juga i de debò davant el Peralada a Les Grases en el retorn del futbol de Tercera després de 42 dies d'espera. Els punts són indiscutibles. Qualsevol resultat que no passi per guanyar no servirà. Crida a l'afició perquè s'apropi a Les Grases en la primera de les deu finals a casa.


Per l'afició i per tothom. El Santfeliuenc està obligat a regalar a la seva gent tres punts vitals per alleujar el futur immediat i veure l'horitzó amb esperança. La directiva s'està esforçant per tancar una plantilla que havia quedat afeblida per les baixes, que enguany s'han acarnissat amb boca de llop. Riki Cabrera i Braima Fati arriben per sumar, però tota la plantilla ha d'estar conscienciada i ara ja no es pot fallar. Andrés González no podrà disposar del sancionat Maldonado ni dels lesionats Joserra i Jaume Duran.

La importància de l'afició
Les Grases ha de ser un fortí. Deu finals a casa i l'afició ha de respondre amb una sola veu. La directiva vol que Les Grases sigui el jugador número 12 i per això ha fet una crida a tota la ciutat perquè aquest dissabte faci un cop de mà un equip que no juga a casa des del 14 de desembre.

CF Peralada, de menys a més
Inici amb molt dubtes però progressió notable. L'equip xampanyer retorna a Sant Feliu després de dues temporades a Segona B i ara ja sense la filiació del Girona. Projecte nou, plantilla nova de trinca, entrenador nou i objectius menys ambiciosos, tot i que el col·lectiu és de prou qualitat. Les incorporacions al mercat d'hivern de Josu Currais i l'ex del Llagostera Pol Gómez equilibren un equip que no hauria de tenir cap problema per mantenir la categoria.