CE L'HOSPITALET 3 (CRISTIAN ALFONSO, 6'; MOHA, 12' I SALINAS, 84') .... SANTFELIUENC FC 2 (SANI, 57' I ROMO, 61')
ÀRBITRE: JOEL LUCEÑO SORIANO (DELEGACIÓ TARRAGONA)
ESTADI MUNICIPAL L'HOSPITALET
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 12 GRAUS

Desolació de la quimera. Remar i remar contra tot i semblar que s'albira un port d'esperança per acabar abaixant el cap i perdre l'horitzó. No va poder ser. El Santfeliuenc va acaronar puntuar contra el líder després de capgirar un 2 a 0. Sani i Romo van donar vida però els locals van llançar-se a l'atac i el golejador Salinas va executar al minut 84. Avui, però, el Santfeliuenc va exhibir la cara que ens agrada. Ara cal traduir això en punts. El proper diumenge Les Grases ha de ser un clam. Santfe-Sant Andreu. Si hi creiem, podem.

Inicis que condemnen. El Santfeliuenc va fer en el primer quart tot el que no es pot fer si es vol puntuar en un estadi tan exigent: rebre dos gols en accions massa fàcils per al rival. Al minut 6 el veterà Christian Alfonso va retallar dins l'àrea i amb comoditat va dibuixar un xut precís que va batre Jaime. Un Santfeliuenc tou i autoimmolat va veure com Moha, des de la petita, acompanyava una rematada per clavar un segon gol sis minuts més tard. És imperdonable concedir tant. Què es podia fer davant aquesta crua realitat: asserenar-se, reprogramar el termòstat i agafar per les banyes la situació. I sortosament a partir del minut 20 els blanc-i-blaus van ensenyar una cara diferent, per bé que una gran intervenció de Jaime a cop de cap de Ton Ripoll va evitar que la ferida vessés. David Romo i Jonatan Collado van anar trobant fuites a la defensa riberenya. Romo al minut 21 ho va provar a través d'un xut creuat que va aturar molt bé Aliaga. La possessió es va tenyir de blau i de blanc. Les bandes començaven a nodrir de pilotes Sani si bé sempre faltava la decisió final. La més clara per al davanter santfeliuenc al 42' en un cop de cap franc que va marxar per damunt de la porteria. La resposta local va ser contundent i de nou Jaime es va haver d'emprar a fons per aturar una canonada d'Eudald. Descans i sensacions contraposades.

Un gol podia ensenyar el camí de l'esperança. I certament el Santfeliuenc no va tenir un bon reingrés a la gespa de l'estadi ribereny. L'Hospitalet va fer sensació de voler resoldre per la via ràpida. Tanmateix, un bon contracop trenat per banda esquerra per David Romo el va aprofitar Sani amb un cop de cap habilidós. Gol i esperança recuperada. El Santfeliuenc es va reactivar. Per banda esquerra els blanc-i-blaus van trobar el seu manual de rescat. I al 61' el bombàs. Otger va apurar per la banda, va acabar centrant i incorporant-se a l'atac David Romo va recollir la pilota per clavar-la a l'escaire. Gol i il·lusió que trencava de bat a bat. Però quan el cel està a tocar no es pot menystenir. Malauradament el cel no espera. L'Hospitalet, amb la benzina a la reserva, va decidir llançar-se a l'atac a la recerca del lideratge. Al minut 70 una canonada de Christian Alfonso la va escopir el travesser. La parca picava amenaçadora la porteria de Jaime. Sani havia de marxar obligadament. I el Santfe amb la respiració espremuda mirava d'enganxar-se a un punt amb sabor a victòria. Però Salinas, un golejador que semblava abocat a tenir un paper subaltern pel seu estat físic, va aprofiar una pilota nascuda del no res per picar-la de cap i fer un tercer gol tan dur com una galleda d'aigua en matins d'hivern. Remar i remar per tornar amb el cap abaixat. El Santfeliuenc va picar les portes del cel, però el cel no espera. Tocarà reaccionar. Ho hem de fer. Som el Santfe i mai dels mais ens rendirem.

CE L'Hospitalet:
Aliaga, Reina (Miquel Jaume, 61'), Genar (Jair, 82'), Parera, Diego Martínez, Eudald, Christian Alfonso, Canario, Antonio, Ton Ripoll i Moha (Salinas, 65')
Santfeliuenc FC:
Jaime, Germán Collado, Otger, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Kevion Sánchez, Maldonado (Braima Fati, 75'), Romo, Sani Bello (David Toro, 73'), Romo i Jonatan Collado (Sergi Boira, 84').

Àrbitre:
Luceño Soriano. La seva actuació va ser correcta. Va amonestar els locals Diego Martínez, Reina, Parera i Ton Ripoll; i als santfeliuencs Juanjo Prior, David Toro, Braima Fati, Jonatan Collado i Otger.

Quadern de notes:
- Una reacció més que notable sense premi. Llàstima. El Santfeliuenc va acaronar un punt amb sabor de victòria.
- Inicis que condemnen. No es pot llançar un partit en deu minuts.
- Ara cal remar perquè entre tothom ho farem. El Santfeliuenc no pot fallar el proper diumenge a Les Grases contra el Sant Andreu.
- L'Hospitalet va exhibir moltes cares. Les nombroses baixes van pesar. Al final, gol de 50 punts i lideratge després de l'ensopegada a casa del Terrassa.