dissabte, 1 de febrer del 2020

Tres punts que valen molt més

CP SAN CRISTÓBAL .... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JONATHAN MIGUEL TERUEL (DELEGACIO DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL DE CA N'ANGLADA
JORNADA: 22
DIUMENGE 2 DE FEBRER
HORA: 12:30
PREUS SOCIS SANTFELIUENC: 5€
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CPSanCristobal, Ràdio Sant Feliu, Footters.com, Ràdio Marca Barcelona
PREVISIÓ DE TEMPS: CEL AMB CLARIANES I TEMPERATURA DE 17 GRAUS

Partit per a valents. El Santfeliuenc viatja a Terrassa per jugar contra el San Cristóbal. Un duel que val molt més que tres punts. I és que una victòria al feu egarenc faria enfilar-se als blanc-i-blaus a la part temperada i dibuixar una distància confortable amb la zona roja. Per als locals, punts dramàtics ja que no guanyen des del 17 de novembre. Punts en joc que poden començar a ser decisius o, si més, no a configurar tendències.

Amb tot però sense confiances. El Santfeliuenc viatja al coquet i exigent feu terrassenc amb la voluntat explícita de sumar. L'heroica victòria contra el Peralada ha estat un revitalitzant moral que ara cal fer bo davant un rival que marca la zona de permanència amb 19 punts, set menys que els d'Andrés González. El Santfeliuenc recupera Maldonado i Sergi Boira, i caldrà veure l'evolució dels dos Collados que es van caure de la llitsa el passat dissabte. Joserra i Jaume Duran no podran ser en aquesta cita imprescindible.

Ràdio Sant Feliu i Footters, en directe
Torna el Santfe a jugar lluny de casa i Ràdio Sant Feliu farà un desplegament especial per explicar el segon a segon d'un partit vital. A més, Footters torna amb la cita per streaming amb el Santfeliuenc. Un matí de futbol per gaudir de valent. Els socis del Santfeliuenc que s'hi desplacin podran accedir al recinte egarenc per 5 euros.

CP San Cristóbal, una sequera que dura dos mesos i mig
Una llarga sequera. L'equip terrassenc arriba a la jornada en una situació delicada tot i que l'empat al camp del Sants ha servit per sortir de posicions de descens directe. Els egarencs, però, no guanyen en lliga des del 17 de novembre, quan a la jornada 13 van superar a casa el Sant Andreu (2-0). D'aleshores ençà 5 empats i 3 derrotes que han obligat Oliver Ballabriga a buscar solucions en forma de fitxatges. Jordi López (Terrassa), Tino Mendoza (Rubí), Andrés Heredia (Real Burgos) i Dani Pérez (Prat) han reforçat un dels conjunts que més s'ha mogut en el tram final del mercat. L'ex santfeliuenc Eric Zárate, amb cinc gols, és la principal arma ofensiva.


El San Cristóbal inicia el tram decisiu en una situació delicada
Font imatge: @CPSanCristobal