divendres, 7 de febrer del 2020

Victòria obigada que ha de tenir dedicatòria per al capità

SANTFELIUENC FC .... CE MANRESA
ÀRBITRE: MARC OLTRA SAEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 22
DISSABTE 8 DE FEBRER
HORA: 18 
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CdEManresa
TEMPS PREVIST: TARDA AMB CEL LLEUGERAMENT ENTELAT; TEMPERATURA DE 12 GRAUS

Obligats a guanyar. El Santfeliuenc no té marge d'errada i necessita sumar davant un Manresa que, malgrat els seus problemes institucionals, al camp està complint amb nota. Partit amb dedicatòria molt especial per al capità, Joserra. El referent del Santfe contemporani haurà de passar pel quiròfan. La directiva ha volgut premiar el compromís i Alberto Prieto ha fet oficial aquesta setmana la seva renovació.

Guanyar o guanyar. El Santfeliuenc necessita sumar els tres punts si vol viure allunyat dels problemes. Andrés González admetia que la polèmica derrota a Ca n'Anglada ha deixat un regust amarg i ara tocarà fer propòsit d'esmena contra un rival que està fent un paper digne en el seu retorn a Tercera Divisió. Andrés González no podrà disposar de Joserra ni de Jaume Duran, ni tampoc de Dani Maldonado que va veure a Terrassa la cinquena groga, no obstant espera que, de mica en mica, la resta del grup que ha estat de baixa es vagi sumant en un moment particularment decisiu de la lliga.

Joserra, en el record de tothom
El gran capità del Santfeliuenc ha dit adeu a la temporada. Malauradament el pitjor pronòstic es va complir i el magnífic central haurà de passar pel quiròfan per a la intervenció del trencament de lligaments creuats que es va fer en la setmana abans del partit contra l'Igualada. La directiva blanc-i-blava ha mogut peça i Alberto Prieto confirmava la renovació d'un futbolista que és un dels principals referents en la història contemporània del club. A partir de la seva operació caldrà iniciar el procés de recuperació.


CE Manresa, bon retorn a Tercera
Des del punt de vista esportiu la temporada està sent prou profitosa a la capital de la Catalunya central. L'equip que entrena el novell Andreu Peralta està complint amb nota després d'onze anys d'absència a categoria nacional. 31 punts i dotzena posició són un bagatge prou notable per afrontar el tram decisiu de la lliga amb esperances prou sòlides de permanència. Tanmateix la bona salut al camp no ha tingut correspondència en l'economia del club, fins a tal punt que Luis Villa va haver de presentar la dimissió. Una junta gestora administra la transició del club que busca una nova directiva. Els blanc-i-vermells s'han reforçat al mercat d'hivern amb Albert Alavedra (Algesires) i Izan Checa (Gironella): Per la seva part, han causat baixa Dani Ruiz i Joanet. El sancionat Erik Sarmiento no podrà ser a Les Grases.