dimecres, 22 d’abril de 2020

El Santfeliuenc renova la pàgina web aquest Sant Jordi 2020

Dies d'incertesa, dies d'espera, dies que esperen temps més amables. El Santfeliuenc, però, continua treballant de valent amb reunions federatives que han d'acabar de precisar el futur de la temporada 2019/20, i també del de la propera. Però si això es feina institucional, el Departament de Premsa també traballa i demà dijous 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, toca reestrenar pàgina web amb un nou disseny, una nova presentació i una nova forma de difondre la imatge del club en la seva dimensió social i comunicativa.

santfefc.com
La página no canvia d'adreça però sí que modernitza i fa més àgils i intuïtius els seus continguts. En paraules de Jaime Pérez, fotògraf i dissenyador del club, "s'ha apostat per un disseny més actual i atractiu i una agenda de partits i actualitat més interactiva. A més, també s'han millorat les dades del club com ara la informació de les instal·lacions. Finalment, hi ha un apartat en què adquireixen més protagonisme els patrocinadors".

Primer dia amb sorpresa
Demà serà el gran dia. El Santfeliuenc en aquest Sant Jordi tan diferent també s'hi sumarà amb un regal molt especial que podreu gaudir i llegir demà tan bon punt punt accediu a la renovada pàgina web. El Santfe ja pensa en el futur.

El nou web prepara màquines per a la reestrena