dissabte, 22 d’agost del 2020

El retorn més desitjat. El Santfe inicia la pretemporada

165 dies i 24 setmanes més tard torna el Santfeliuenc. El període més llarg d'inactivitat de la història a causa de la pandèmia de la Covid-19, es trenca aquest dilluns amb el retorn del primer equip a Les Grases. Serà la primera pedra del projecte vuit a Tercera en un curs que estarà marcat per la incertesa i per un nou format de competició exprés per tal d'escurçar les competicions.

La noticia més desitjada. El Santfeliuenc torna i aquest dilluns la primera plantilla està citada a Les Grases per iniciar una llarga pretemporada ja que la competició a Tercera Divisió no començarà fins a l'octubre. Andrés González, en la catorzena temporada al capdavant de la banqueta, dirigirà un equip renovat que haurà de fer front un calendari curt i exigent ja que la Federació ha establert dos grups d'onze equips i només 20 jornades.

A l'espera de conèixer les agrupacions i el calendari
La Federació farà oficial en els propers dies ls agrupacions i el calendari de competició. El grup V de Tercera Divisió estarà compost per dos grups d'onze equips, disposats per proximitat geogràfica. Caldrà esperar també a conèixer la normativa tant pel que fa als ascensos i descensos. La Federació ha anunciat la reestructuració de la Segona B amb la creació per al curs 2021/22 d'una Segona B de caràcter professional que farà de pont entre la Segona A i la Segona B que hem conegut fins avui. Aquesta mesura tindrà conseqüències a Tercera.

El nou Santfeliuenc 2020-2021
En els propers dies us anirem explicant tots els secrets de la plantilla del Santfe 20/21 en la temporada més estranya i atípica marcada per la presència de la pandèmia, que podria torna a afectar al desenvolupament de la temporada. Ara, però, gaudim del retorn de la normalitat al Santfeliuenc. Comença el vuitè periple a Tercera Divisió.

Cinc mesos més tard torna el Santfe a Les Grases per encetar una pretemporada sota el símbol de la incertesa