dissabte, 17 d’octubre del 2020

Estrena amarga

 FC VILAFRANCA 2 (ANSELM PASQUINA, 32' I VÍCTOR ORIBE, 92') ..... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: LLUÍS ESPALLARGAS CASELLAS (DELEGACIÓ BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL DE VILAFRANCA

TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 17 GRAUS


Estrena amb més ombres que llums. Un Santfeliuenc voluntariós i ben situat va competir, però un gol al minut  32 dels vilafranquins va pautar un desenllaç que hauria estat diferent si Sergi Boira no hagués topat amb el pal al 82'. A les acaballes, el Vilafranca va eixamplar el compte.

224 dies de l'espera més agònica. El Santfeliuenc debutava a Vilafranca amb la intenció de ratificar les bones sensacions de pretemporada. La primera mitja hora va estar presidida per l'equilibri. El Vilafranca de sortida se li va veure decidit però el Santfe va respondre amb ordre i bona situació. Sani i Alfonso Castellano van portar l'atac blanc-i-blau amb un parell d'accions interessants, per bé que massa tímides amb la porteria. Al minut 32, però, tot se'n va anar en orris. Una acció assajada entre Illescas i Victor Oribe va acabar amb una centrada tancada de l'últim que Anselm Pasquina de cap va creuar lluny d'Álex Baño.

A la represa, els locals van poder sentenciar aviat però Álex va estar prou encertat en diverses ocasions. Els futbolistes d'Andrés González van fer un pas endavant i van començar a sovintejar els dominis territorials de Toni Casamayor. Una estirada final que va poder donar un empat si Sergi Boira al 82' no hagués enviat al pal una rematada. Amb l'agonia del rellotge i la impotència del resultat, el Vilafranca va clavar la puntilla mitjançant un gol del seu jugador de referència, Víctor Oribe.

FC Vilafranca

Toni Casamayor, Albert Andrés, Fontanils, Cunill, Illescas (Adrià Pladevall, 46'), Rusiñol, Chiri (Pol Via, 64'), Víctor Oribe, Anselm Pasquina (Oriol Boada, 89'), David López (Gerard Boira, 83') i Sergi Escofet (Mejía, 64').

Santfeliuenc FC

Álex Baño, Sergi Boira, Otger, Carlos García, Mario, Alfonso Castellano (Kevin Sánchez, 69'), David Toro, Romo, Sani (Dani Peña, 69'), Jonatan Collado i Morgado (Maldonado, 61').

Gols:

1 - 0, Anselm Pasquina, 32'

2 - 0, Víctor Oribe, 92'

Àrbitre

Lluís Espallargas Casellas. Actuació correcta. Va amonestar els locals Illescas, Fontanils i Adrià Pladevall; i als santfeliuencs Romo, Mario, David Toro i Carlos García.

Quadern de notes:

- Primera derrota. El Santfeliuenc no va jugar malament però el resultat no amaga la primera decepció.

- Cinc cares noves a l'estrena.

- En una lliga tan comprimida qualsevol derrota complica la situació. Un pas enrere.

- El Vilafranca va aplicar practicitat però no gaire brillantor.

El primer onze amb quatre cares noves

Font imatge: @FCVilafranca


Font imatge: @FCVilafranca