diumenge, 15 de novembre del 2020

Així sí, Santfe, així sí!

UE VALLS 0 .... SANTFELIUENC FC 3 (SANI, 8'; JONATAN COLLADO, 22' I CARLOS GARCÍA, 38')

ÀRBITRE: BERNAT PEDROL VOZMEDIANO (DELEGACIO BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL EL VILAR (PORTA TANCADA)

TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Bany d'autoestima. Un Santfeliuenc exemplar va anorrear tots els fantasmes, va oblidar la derrota de la setmana passada i va golejar en un camp especialment esquerp en la nostra història. Mitja hora esplèndida coronada amb tres gols va servir per construir una victòria a domicili amb una signatura de present i de futur senzillament incalculables. Amb aquest compromís i dedicació podem aspirar a tot. Avui, nit d'alegria. Demà, a continuar treballant amb modèstia i humilitat. Tot es pot fer si ensenyem aquest compromís.


Sense concessions. Així va sortir un dels millors Santfeliuenc dels últims temps a domicili. Pressió des de l'inici en la sortida de pilota vallenca, tenacitat i convenciment contra un rival tan necessitat com aclaparat. D'entrada, Sani al primer minut va acaronar el gol. Pròleg a mitja hora torrencial. Al minut 8 el jove César Valero va construir des de la línia de mitjos per obrir camp a un Jonatan Collado que, en estat de gràcia, va regalar a Sani una centrada de mil·limètrica precisió suïssa que l'espigat davanter va enviar irremissiblement a la xarxa. El gol va donar tranquil·litat i confiança. Les escomeses dels locals eren controlades amb educació i, a més a més, Jonatan Collado reivindicava el protagonisme. En una acció marca de la casa, el talentós extrem se'n va anar de tothom i amb un xut sec i precís va batre el porter tarragoní. Escenari de promesa. Els locals van mirar de tornar-se a enganxar al partit. Álex Baño va passar alguna situació de risc. No obstant era el dia del Santfe. Al minut 38, jugada d'estratègia perquè l'incombustible Carlos Garcia aparegués a prop del segon pal per ensenyar a la pilota el camí de la xarxa. Triplàs.  Descans somiat. Tarda de promesa en un dels feus més difícils.

La missió a la represa era clara. Superar el primer quart d'hora sense ensurts. I un Santfe aplicat va complir fil per randa la missió. Els tímids atacs locals morien a les cames de la rereguarda santfeliuenca. I quan no, Álex Baño va intervenir amb nota alta per avortar un mà a mà amb Cesc Martínez. Andrés González va anar alleujant i descarregant de minuts els seus futbolistes i va donar presència a la segona unitat. El matx, dat i beneit, es va anar consumint sense cap ensurt remarcable. Tres punts que haurem de cuidar. Tres punts per tornar-nos a embarcar en un vaixell que porta pintada la paraula esperança.



UE Valls:

Agüera, Torre, Miró (Plana, 58'), Guasch (Óscar Pérez, 77'), Giralte, Miranda, Estivill (Xavi Fabra, 58'), Sergi Masqué (Kuku, 77'), Aleix Ruiz, Cesc Martínez (Sergi Gómez, 77') i Sergi Gestí.

Santfeliuenc FC:

Álex Baño, Guille Ramon (Peña, 70'), Carlos García, Álex Torres, Albert Alegre, Sergi Boira, César Valero (Otger, 82'), Alfonso Castellanos, Sani (Joan Rubio, 82'), Adri Toro (Sergio Morgado, 70') i Jonatan Collado (Iván Hernández, 87').


Gols:

0-1 Sani, 8'

0-2 Jonatan Collado, 23'

0-3 Carlos García, 38'


Àrbitre:

Pedrol Vozmediano. La seva actuació va ser correcta. Va amonestar els locals Aleix Ruiz, Miró, Cesc Martínez, Giralte, Agüera i Estivill; i als santfeliuencs Guille Ramon, Álex Torres i Carlos García.


Quadern de notes:

- El gran Rufino Horta, des del cel, va guiar el Santfe a El Vilar.

- Intensitat, decisió, convenciment, els atributs per a un victòria de valor incalculable.

- En mitja hora el Santfeliuenc va fer el triple de gols que en els 360 minuts precedents.

- El Valls no acaba d'adaptar-se a les exigències de la Tercera Divisió. Molt poca oposició davant un Santfe amb moltes baixes.



Una jornada feliç