dissabte, 28 de novembre del 2020

Dies atípics de derbi

 UE CASTELLDEFELS ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: MARC OLTRA SÁEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL ELS CANYARS

DIUMENGE 29 DE NOVEMBRE

HORA: 12

JORNADA: 7

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Footters, Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC, @uecastelldefels

TEMPS PREVIST: MATI AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 14 GRAUS



El derbi del Baix Llobregat. El Santfeliuenc torna a Castelldefels per jugar l'únic derbi comarcal. Els blanc-i-blaus miraran de continuar demostrant que la seva millor cara apareix a domicili; per la seva banda, els mariners buscaran una victòria que els enfili a la part més alta. Footters retransmetrà un derbi clàssic del Baix Llobregat a totes les categories.


Sumar i sumar i sumar. Aquesta és la premissa amb què el Santfe buscarà sorprendre a domicili a un dels millors Castelldefels que, temporada rere temporada, fa un salt de qualitat. L'inconvenient: la infermeria, massa carregada quan la lliga no ha passat de la setena estació. Així que de nou caldrà apel·lar a l'economia de guerra per completar una convocatòria.


Setmana amb novetat a la porteria

Éric Alcaraz s'ha convertit en nou inquilí de la porteria blanc-i-blava. Aquest porter de 28 anys, posseïdor d'un notable currículum a Segona B i Tercera competirà amb Álex Baño i Uri Martí per la titularitat. Alcaraz va ser el porter del Gavà en la memorable promoció a Segona B disputada davant el Castelló.




Castelldefels, un salt endavant

Miki Carrillo ha bastit un projecte atractiu. Els mariners, de mica en mica, han anat fent salts de qualitat. Enguany, amb la renovació de la consolidada columna vertebral del curs passat i la incorporació de la classe mitjana de Tercera (Cristian Fabregat, Guillem Josa, Joel Cañaveras, Vives, Sergi Navarro o Fran Orellana) qui més qui menys tothom veu als grocs entre els sis primers.


Castelldefels viu un bon moment amb el seu equip
Font imatge: uecastelldefels.com (Piero Álvarez)