divendres, 6 de novembre del 2020

Punts d'or

 SANTFELIUENC FC ..... CE MANRESA

ÀRBITRE: ANTONIO RAMÍREZ PLAZA (DELEGACIÓ VALLÈS OCCIDENTAL)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES (PORTA TANCADA)

JORNADA: 4

DISSABTE 7 DE NOVEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: infoTv Sant Feliu

TEMPS PREVIST: CEL ENTELAT, TEMPERATURA DE 15 GRAUS


El Santfeliuenc torna a Les Grases i ho farà sense el suport de l'afició ja que per primera vegada en la història més que centenària un partit a casa s'haurà de disputar a porta tanca. El rival, un reforçat Manresa que a la tercera jornada va sumar els tres primers punts. Els blanc-i-vermells s'han reforçat prou bé i constituiran una prova de foc per als blanc-i-blaus.


A fer bo el punt de la Bombonera de Nou Barris. El Santfeliuenc mirarà de fer bo el punt davant la Montañesa amb una victòria obligatòria contra un complicat Manresa. Andrés González, que complirà el segon partit de sanció i que serà substituït per Luismi Marín, espera disposar de tota la plantilla per sumar tres punts més que valuosos contra un rival directe.


Sense afició però amb televisió

El Santfeliuenc s'ha mogut amb rapidesa i els socis i aficionats podran veure el Santfe-Manresa a través de al retransmissió del canal de youtube infoTv Sant Feliu. Serà una manera d'acompanyar l'equip i a la vegada donar un servei a tots els seguidors que es veuran privats d'assistir a Les Grases per la situació de pandèmia.


CE Manresa, renovació a fons

L'equip del cor de Catalunya ha renovat a fons el seu vestidor. Només cinc jugadors repeteixen del curs anterior i 18 cares noves reforcen un projecte presidit per Ruth Guerrero que busca acabar la primera fase entre els sis primers. Ferran Costa, ex segon entrenador del Terressa s'estrena en un conjunt amb peces tan destacades com Marc Vito (Olot), Amantini (Vilafranca), Juli Serrano (Vilafranca), Nil Pradas (Igualada), Noah (Girona B), Jaume Batista (Cornellà) o Franco Nántez (Igualada). Una pretemporada excel·lent no ha tingut continuïtat en una arrencada de lliga amb dues derrotes en les jornades inaugurals i una victòria contra el San Cristóbal.


El reforçat CE Manresa visita Les Grases
Font imatge: cemanresa.cat