divendres, 4 de desembre del 2020

El partit que obre tots els panys

 SANTFELIUENC FC ..... CF IGUALADA

ÀRBITRE: MARC PUJOL PRAT (DELEGACIÓ OSONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES. PARTIT A PORTA TANCADA

JORNADA: 8

DISSABTE 5 DE DESEMBRE

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: Footters.com, @SantfeliuencFC, @CFIgualada

TEMPS PREVIST: TARDA NIT MOLT FREDA, TEMPERATURA 5 GRAUS


Setmana frenètica d'aniversari i partit assenyalat amb el traç vermell més gruixut. En la setmana en què el degà del futbol del Baix Llobregat ha fet 115 anys arriba un dels partits que poden marcar el patró de la lliga 2020-21. L'Igualada visita Les Grases en un duel amb més que tres punts en joc tot pensant en la segona fase. El Santfeliuenc necessita recuperar la fortalesa a casa i l'Igualada posar punt final a tres derrotes consecutives. Les càmeres de Footters no faltaran a la cita.


El Santfe més irregular se la juga a casa contra un rival, a priori, directe. El resultat del partit entre santfeliuencs i igualadins no resoldrà res, tanmateix la victòria d'uns o altres pot començar a dibuixar tendències ben marcades. Andrés González mira de fer front a l'allau de baixes i de moment ha aconseguit que tothom, fins i tot algunes peces del filial, funcionin. Dissabte, però, caldrà el millor Santfeliuenc per sumar tres punts cabdals per a la continuïtat a Tercera Divisió.


115 anys d'història compartida

La directiva i cos tècnic del Santfeliuenc van celebrar el 115 aniversari de la fundació i no van voler desaprofitar l'ocasió per compartir un pastís commemoratiu. Una història més que centenària que travessa una de les etapes més brillants.


Juan Camilo Vázquez s'incorpora a l'equip tècnic

I estem d'enhorabona perquè Juan Camilo Vázquez reforça l'equip tècnic del Santfeliuenc. Vázquez, nascut fa 46 anys arriba a Sant Feliu amb una excel·lent trajectòria. Professor d'educació física i ex entrenador del Viladecans i Santboià entre altres. Hi ajudarà Andrés González en el reforç de la secretaria tècnica i farà el seguiment dels rivals.



CF Igualada, a reenganxar-se després d'un gran inici

El clàssic equip de la Catalunya central torna a Les Grases amb un projecte renovat. Marc Cabestany es va guanyar la renovació després de la bona feina del curs passat. Un entrenador que posseeix una visió moderna del futbol. Tres victòries van situar els de l'Anoia com a equip revelació. Ara, tres derrotes han tornat a la realitat un conjunt que s'ha reforçat amb peces interessants com ara Romans Carrillo (Figueres), Sergi Casals (Sants), Dani Casado (Atl Mancha Real), Bernat i Luque (Manresa) o Sergio Álvarez (Peralada).


L'Igualada vol consolidar-se a Tercera com ho va fer als anys 70 i 80 del segle passat.
Font imatge: @CFIgualada