divendres, 9 d’abril del 2021

Una final sense xarxa

 SANTFELIUENC FC ..... UAT HORTA

ÀRBITRE: POL CURIEL RIERA (DELEGACIÓ OSONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

PLAY OFF PERMANÈNCIA

DISSABTE 10 ABRIL

JORNADA: 1

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @uahorta, Footters.com

TEMPS PREVIST: CEL ENTELAT, TEMPERATURA DE 13 GRAUS


Hi ha moments en la vida d'un club que dibuixen un abans i un després. El que començarà a viure el Santfeliuenc a partir d'aquest dissabte a Les Grases és, ras i curt, el seu futur i el futur del futbol a Sant Feliu. Vuit anys més tard d'aquell històric i colossal ascens a categoria nacional, els blanc-i-blaus es juguen en deu finals molts anys de passat, present i sobretot de futur. Per tot plegat toca fer una crida a l'afició, la ciutat i els jugadors perquè tothom sigui conscients del que hi ha en joc a partir de les 18 hores del dissabte 10 d'abril. Arriba l'hora decisiva. Arriba l'hora H del futur esportiu i social del centenari Santfeliuenc Futbol Club.



Un Santfeliuenc solidari, un Santfeliuenc compromès, un Santfeliuenc responsabilitzat, un Santfeliuenc dels dies i les jornades de glòria, tots aquests ingredients calen per cuinar la primera victòria. Pocs dubtem que el primer partit pot assenyalar tendències. Una victòria enlairaria la moral, la confiança i deixaria molt ferit un Horta que no ha respost a les expectatives i es veu abocat a jugar un play off en situació encara més agònica que els blanc-i-blaus. Andrés González i el seu equip tècnic han preparat de manera molt esmolada un matx tan i tan decisiu. Tres punts que atorguen molta vida i que aplanarien de manera notable el camí per una permanència que es vesteix com una necessitat.


Amb public set mesos després

Els socis i families del futbol base podran retrobar-se amb l'equip. No ho feien des del 24 d'octubre, així que la fam de futbol i les ganes d'animar el Santfe són majúscules. La penya Sentiment Immortal anuncia una important mobilització i tot i les restriccions en l'accés espera crear un gran ambien.


UA Horta, la decepció

Situació inesperada. L'arribada de Víctor Valdés va posar el focus d'atenció al Feliu i Codina. L'experiment Valdés, però, no ha funcionat i els blanquets s'han vist sotmesos a una inestabilitat continuada. Només el mignampista Aleix Arenas va continuar del curs passat; la resta: una corrua de futbolistes que han passat i han marxat, i de reforços que buscaven compensar les marxes. Una quarantena de futbolistes, la destitució de Valdés, els resultats dolents i la decepció. Un projecte que està mirant de redreçar un altre ex porter del Barça: Jesús Mariano Angoy. Una derrota a Les Grases deixaria els blanquets en una situació dramàtica.

Font imatge: @uahorta