dijous, 30 d’octubre del 2008

El Santfeliuenc FC viatja a Guissona amb l'obligació de sumar els tres punts

El Santfeliuenc FC juga el proper diumenge a les quatre de la tarda al feu del Guissona. El futbolistes blanc-i-blaus estan obligats a sumar tres punts davant el cuer. El Santfeliuenc B visita diumenge, a les 12 hores, el Pallejà. A Primera Divisió juvenil, el Santfeliuenc FC rep dissabte a les cinc de la tarda un rival directe per a la permanència, el Vista Alegre.
El Santfeliuenc FC no pot fallar al camp del Guissona. Si els futbolistes que entrena Andrés González volen lluitar per ser a la part noble de la classificació, el feu segarrenc és més que propici per aconseguir-ho. Caldrà veure l’evolució de la infermeria santfeliuenca, ja que a les darreres jornades Quiles, Álex Burch, Pucha i Gusi han patit diversos problemes físics. És probable que alguns hi puguin ser a Guissona. Els blanc-i-blaus s’han quedat un xic despenjats arran l’ajornament de la jornada anterior, per bé que si guanyen els tres punts pendents davant el Canyelles se sumaran al grup dels segons que encapçala el Torreforta.

La UE Guissona torna a Preferent amb humilitat
Ningú no pot dir que el retorn a Preferent de l’equip de La Segarra estigui sent gaire lluït. Els futbolistes que entrena Joan Balcells només han sumat dos punts i són cuers, a quatre punts del dissetè classificat, el Sant Ildefons. I és que els guissonencs sempre han patit a Preferent la dificultat de fer un equip competitiu en una comarca on no hi ha gaires jugadors i en un enclavament un xic aïllat de la resta de la província de Lleida. Per enguany, hi han mantingut jugadors que van ser importants en l’ascens de la temporada passada com ara Fustegueres, Oliva, Ribó, Francesca, Kader o Rubinat. El fitxatge de més nom ha estat el de l’ex davanter del Berga, Pau.
Recordeu que podeu veure el Guissona- Santfeliuenc el proper diumenge a les 16 hores al Municipal guissonenc. L'expedició del nostre equip surt en autocar del Parc Esportiu de Les Grases a les 13 hores. L’àrbitre encarregat de dirigir el partit serà l’igualadí de 22 anys Albert Avalos Martos.

Notícies esperançadores sobre Toni Casulleras
El futbolista del CE Canyelles, Toni Casulleras, evoluciona de manera favorable. Toni havia d’esperar 72 hores per conèixer l’abast del seu estat. Segons les darreres informacions, Toni ha respost bé al coma induït i les possibilitats que no tingui cap dany coronari són, hores d’ara, altes.
Tercera Regional
El Santfeliuenc B visita el camp del Pallejà B. El partit es juga aquest diumenge a partir de les 12 del matí.

El Santfeliuenc FC juvenil juga un partit clau per fugir dels llocs de cua
El juvenil del Santfeliuenc FC rep al Parc Esportiu de Les Grases el Vista Alegre. Per als d’Óliver Lima és una de les moltes final que hauran de jugar per conservar la categoria, i la de dissabte és cabdal perquè tots dos equips arriben a la sisena jornada empatats amb quatre punts. El partit comença a les cinc de la tarda.

Guia de la jornada:
Primer equip: Guissona - Santfeliuenc FC 0-2
Amateur: Pallejà - Santfeliuenc FC 2-0
Juvenil: Santfeliuenc FC - UE Vista Alegre 3-0
Cadet A: Penya Barcelonista Sant Vicenç - Santfeliuenc FC 4-4
Cadet B:
Santfeliuenc FC - UE Cornellà F 7-1
Infantil
: Santfeliuenc FC - Molins de Rei 1-1
Aleví A: Santfeliuenc FC - CFA Escola Santfeliuenc 6-0
Aleví B
: Cornellà E - Santfeliuenc FC 3-1
Els equips benjamí A i B, prebenjamí i promeses no juguen partit oficial aquest cap de setmana.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

partido muy bueno de nuestro alevin A bien dirigido como siempre por el mister javier y un delegado muy bueno aunque pierda el botiquin frente al colider cfa alevin A 6 cfa 0 seguir asi chavales no valen las confianzas

Anònim ha dit...

AH¡ SE ME OLVIDABA DETALLAZO DEL VICEPRESIDENTE CON LOS CHAVALES QUE LA VERDAD QUE SE LO HAN GANADO EN EL CAMPO .

Anònim ha dit...

es que al vicepresidente hoy le han hecho feliz