diumenge, 2 de novembre del 2008

Un Santfeliuenc superior supera el Guissona 0 a 2

El Santfeliuenc FC no va tenir cap problema per desfer-se del Guissona. El 0 a 2 és una prova fefaent de la superioritat blanc-i-blava. El proper dijous 6 de novembre, a les 21 hores, el Santfeliuenc recupera el partit ajornat davant el Canyelles. A Tercera Regional, el Santfeliuenc B continua la seva marxa grisa. Aquesta jornada va perdre davant El Papiol per 2 a 0. El Santfeliuenc FC juvenil va aconseguir tres punts d’or en guanyar el Vista Alegre per 3 a 0.
El Santfeliuenc FC va complir amb nota a Guissona. Els jugadors d’Andrés González van executar el guió escaient per guanyar sense fer un esforç excessiu al camp del cuer. Els de Sant Feliu van tenir paciència per esperar el seu moment i després de la represa van resoldre amb els gols de Jordi Vidal i José Antonio Ochoa.
Els primers 45 minuts van ser un monòleg blanc-i-blau -ahir de vermell- i només un parell d’ensurt locals van posar amb l’ai al cor la nombrosa parròquia santfeliuenca que havia acompanyat l’equip. Jacobo, al minut 23, i Dani Carceller, tres minuts més tard, van fregar el gol. Carceller va estar molt actiu al primer període i d’ell van néixer les accions més perilloses. El Santfe no es desesperava i sabia que al segon acte arribaria la seva oportunitat.

A la represa res no va canviar. Els locals miraven de mantenir l’empat com si es tractés d’una victòria i el Santfe assetjava la porteria de Toni. Álex Burch va començar a fer de la banda esquera el seu saló de ball particular i Jacobo, Ochoa i Edgar fregaven el gol. Al minut 58 una doble rematada d’Edgar i Jacobo a boca de canó va ser rebutjda pels defensors locals. Els santfeliuencs van protestar enèrgicament l’acció ja que consideraven que el refús havia estat amb la mà.

El gol s’ensumava. I gairebé acte seguit, Ochoa va connectar un remat de cap a boca a l’àrea petita que aturava el porter al llindar de la línia, i el rebuig va arribar a les cames de Jordi Vidal que no va perdonar. Gran alegria entre els jugadors i l’afició que sabien que amb el gol, el partit estava molt encarat. Va ser aleshores quan el Santfe va moure la pilota amb brillantor. Jacobo, Cuca, Carceller i Javi Loro van trenar jugades d’alta escola. El segon gol era qüestió de minuts. I el segon va ser un gol de traca i mocador. Álex Burch, erigit en malson de la rereguada lleidatana, s’endinsava per la banda i la seva centrada va ser rematada de cap llançant-se en planxa per José Antonio Ochoa. Un gol esplèndid que demostra que José Antonio Ochoa és un mestre de l’àrea, i uns dels millors davanters que han passat per Sant Feliu en les darreres dècades.
El partit estava decidit. Els darrers minuts van ser un festival al contracop dels blanc-i-blaus. Javi Pozo va tenir a prop el tercer i el jove David Martín va aixecar els aplaudiments de l’afició després de fer una magnífica jugada que va meréixer acabar en gol.

Alegria en l’afició del Santfeliuenc. El Santfe no havia fallat allò on no ho podia fer. Amb aquests resultat els blanc-i-blaus s’enfilen al tercer lloc, en una jornada que va tenir quatre partis ajornats a causa de la pluja.

UE Guissona: Toni, Marimon, Francesca, Robert, Vives I (Vives II, 46’), Oliva (Rubinat, 34’), Coberó (Pau, 67’), Manel, Badar, Fuestegueres (Gassó, 89’) i Verdés (Ribó, 50’)
Santfeliuenc FC: Gusi, Edgar (Guillem Costa, 71’), Hinojo, Iñaki, Jordi Vidal, Jacobo, Javi Loro (Javi Pozo, 67’), Cuca, Ochoa (Alberto, 80’), Carceller (Pucha, 85’) i Álex Burch (David Martín, 87’)
Gols: 0-1 Jordi Vidal, 59’ i 0-2 Ochoa, 74’.
Àrbitre: Albert Ávalos Martos, de la delegació d’Anoia, la seva actuació va ser molt correcta. Va mostrar trageta groga als locals Vivés I, Coberó, Francesca, Ribó i Robert; i als santfeliuencs Jacobo i Cuca. Va expulsar per doble targeta groga el guissonenc Robert, al minut 78.
Incidències: Municipal d’Esports de Guissona, assistència de 150 espectadors, una cinquantena dels quals de Sant Feliu. Tarda molt freda, uns set graus. Hi va ploure al llarg d’alguns passatges. El Santfeliuenc va vestir tot de vermell per evitar la coincidència de colors amb els locals.

El Santfeliuenc FC juga el proper dijous 6 de novembre el partit ajornat
El proper dijous 6 de novembre a les nou del vespre el Santfeliuenc recupera el partit pendent del passat diumenge 26 d’octubre davant el CE Canyelles. La directiva del Santfeliuenc FC ha demanat màxim suport per la importància dels punts que poden tornar l’equip al segon lloc.
Tercera Regional
Santfeliuenc FC B continua la seva fluixa trajectòria. Aquesta jornada va caure al feu del Pallejà per 2 a 0.

El Santfeliuenc Juvenil suma tres punts d’or
Victòria del Santfeliuenc davant el Vista Alegre per 3 a 0. Els joves futbolistes d’Oliver Lima van haver d’esperar a la segona part per fer els gols, un gols que alleugen la situació. Els blanc-i-blaus sumen set punts i respiren una mica en una temporada on l’objectiu cabdal és la permanència